Reincarcare cartus Brother HL-L2312D

Pentru deschiderea unui punct de lucru al propriei firme vei avea cu siguranta nevoie si de aparatura de imprimare pe care ti-o doresti compacta si silentioasa. O alegere perfecta, fie doar si pentru cei 50 dB pe care ii emite in timp ce functioneaza, este aceasta imprimanta laser mono Brother HL-L2312D.

Calitatea imprimarii, viteza de lucru si faptul ca o vei putea aseza chiar si pe cel mai restrans birou, sunt atuuri pe care merita sa le consideri oportune pentru a o achizitiona. Producatorul a dotat-o cu o memorie de 32 MB RAM si un procesor de 600 MHz, ceea ce justifica deplin viteza de 30 de pagini pe minut pe care te poti baza in special atunci cand ai de terminat o lucrare urgenta.

Pentru conectare veti utiliza cablul de tip Hi-Speed USB 2.0, iar dupa acest moment fiecare pagina imprimata cu acest Brother HL-L2312D va avea o rezolutie de 600x600dpi. Conditia pe care trebuie sa o indeplinesti este sa umpli tava de intrare cu formate de hartie tip A4, Letter, A5, A6 sau Executive, fiecare dintre acestea avand o calitate din gama de hartie simpla, reciclata cu greutati cuprinse intre 60 si 163 g/m2, iar prin fanta de alimentare manuala foloseste hartie simpla, reciclata sau pentru corespondenta cu greutate cuprinsa intre 60 si 230g/m2.

Tava standard poate primi pana la 250 de coli sau vei putea incarca prin fanta de alimentare manuala care accepta coala cu coala. In tava de iesire se vor putea depozita dupa imprimare cel mult 150 coli care vor fi lasate cu fata in jos.

Inceperea lucrului cu Brother HL-L2312D este asigurata chiar de producator pentru ca vei primi un toner initial pentru imprimarea a circa 700 de pagini. Abia dupa terminarea acestuia poti sa alegi un toner ulterior standard Brother TN-2411 pentru 1200 de pagini, sau un toner de capacitate mare Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini, precum si unitatea de cilindru Brother DR-2401 pentru 12000 de pagini A4.

Daca conditiile de lucru sunt sustinute, poti sa optezi cu incredere pentru serviciul profesional oferit de Refill Market pentru reincarcare cartus Brother HL-L2312D. Tehnicienii din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, iti garanteaza ca lucrarea de reincarcare se realizeaza de fiecare data prin utilizarea de consumabile si manopera profesionale, iar cartusul reincarcat va fi testat pe acest model de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.