Reincarcare cartus BROTHER HL-6180DW

In oricare birou care apreciaza productivitatea de pagini imprimate monocrom, la timp si cu o calitatea foarte buna, este important sa functioneze un echipament fiabil si foarte rapid. Aici este atuul cu care aceasta imprimanta BROTHER HL-6180DW este inzestrata pentru ca odata cu punerea ei in functiune viteza de primire a lucrarilor printate si calitatea lor foarte buna vor aduce prestigiu firmei, dar si solutii oferite la timp colaboratorilor prin documentatia pe care veti produce.

Imprimanta este setata de la bun inceput de catre producator sa fie foarte rapida. Vor fi lasate gata imprimate in tava de iesire nu mai putin de 40 de coli pe minut la o calitate standard de 600x600dpi, iar daca tineti neaparat o puteti seta pana la 1200x1200dpi. Cu o memorie RAM deja montata de 128MB care se poate extinde pana la 384MB respectand tipul aratat de producator in cartea tehnica si cu un procesor care pulseaza la 400MHz, aveti in fata o zi de lucru fara probleme in privinta imprimarii de documente. Este suficient sa deschideti un top cu hartie, adica nu mai putin de 500 de coli, iar tava de intrare le va primi in totalitate pentru ca aceasta este capacitatea ei maxima.

Daca tineti cont de faptul ca este disponibil sistmeul duplex, atunci economia de hartie va fi substantiala. In acest caz productivitatea va fi de 18 pagini pe minut imprimate pe ambele fete. Doar la prima ora a zilei, cand porniti imprimanta, va fi nevoie a asteptati circa 8 secunde pentru incalzirea acesteia, pentru ca mai apoi paginile sa curga la propriu, una dupa cealalta.

In privinta conectarii, BROTHER HL-6180DW va lasa sa optati pentru trei variante, asa cum va este cel mai convenabil. Ori veti conecta direct prin cablul USB 2.0, ori veti opta pentru o conectare in retea, sau daca aveti mai multi utilizatori care dispun de aparatura mobila, atunci varianta Wireless este cea mai convenabila.

Daca toate aceste informatii sunt cel putin importante, mai adaugam ca BROTHER HL-6180DW este dotata pentru inceput cu un cartus cu toner care acopera perfect in prim set de lucrari imprimante, adica circa 8000 de pagini. Nu lasati sa fiti suprinsi de terminarea consumabilelor in general, prin urmare nici a tonerului din cartuse si cautati sa aveti la indemana fie un cartus cu toner standard Brother TN-3330 ce poate imprima circa 3000 de pagini sau o varianta de capacitate foarte mare Brother TN-3390 pentru aproximativ 12000 de pagini.

Dincolo de aceasta solutie insa exista o varianta pentru care merita sa optati atunci cand urmeaza o perioada incarcata cu lucrari de imprimat. Este vorba despre un serviciu de tip reincarcare cartus BROTHER HL-6180DW pe care il puteti comanda la Refill Market in sos. Pantelimon 291 din Bucuresti. Aici o echipa de tehnicieni profesionisti se va ocupa cu atentie, avand pregatite manopera de cea mai buna calitate si consumabile toner compatibile pentru reincarcarea cartuselor acestei imprimante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.