Reincarcare cartus Brother HL 1110

Recunoscuta ca fiind una dintre cele mai de anduranta marci in privinta printarii de documente monocrom, apreciata atat de utilizatori din mediul casnic, dar si de cei care lucreaza in propriile birouri ale unor afaceri mici, aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL 1110 este de departe cea mai convenabila solutie de echipament pentru necesitati de printare cu o calitate foarte buna si cu utilizare pe termen lung.

In ordinea fireasca a punerii in functiune, conectarea prin cablul USB 2.0 si alimentarea tavii de intrare cu cel mult 150 de coli in format A4, sau oricare alt format suportat, deja aveti in fata un echipament functional care asteapta prima comanda de printare. Folosirea de hartie potrivita cu specificatiile va spori calitatea primita si simultan va mentine imprimanta in cea mai buna stare de functionare. Un gramaj al hartiei de la 65 si pana la cel mult 105gr/m² va fi de luat in calcul.

In spatele beneficiilor primite ani la rand de utilizare stau, pe rand, procesorul de 200MHz si memoria RAM de 1MB, care sunt perfect capabile sa genereze o viteza de printare de pana la 20 de pagini pe minut cu o rezolutie de 600x600dpi. Chiar si timpul de primire al primei pagini printate este rezonabil, acesta fiind de circa 23 de secunde, lucru care face ca experienta lucrarilor de imprimanre cu acest Brother HL 1110 sa fie placuta.

Pentru ca lucru sa incepa imediat dupa instalare Brother include in pachet un cartus cu toner Brother TN-1030 care are o capacitate de printare de pana la 700 de pagini.  In mod obisnuit un astfel de cartus nou este dedicat pentru circa 1000 de pagini, insa nu uitati ca la circa 10000 de pagini prelucrate, imprimanta necesita inlocuirea unitatii de imagine cu una de tip Brother DR-1050.

Pana la acel moment veti avea cu siguranta nevoie de un cartus plin cu toner, iar serviciul de reincarcare cartus monocrom Brother HL 1110 este in acest moment cea mai convenabila si la indemana solutie.

Rapiditatea cu care echipa Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 realizeaza reincarcare cartuse cu toner pe loc este pentru oricine cel mai bun aspect atunci cand nu aveti prea mult timp de pierdut. Calitatea serviciului este remarcabila pentru ca sunt puse in lucru atat materiale consumabile de cea mai buna calitate, dar si experienta tehnicienilor din echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.