Reincarcare cartus Brother DCP-L3510CDW

Simplitatea si viteza in utilizarea unui dispozitiv pentru imprimare, copiere si scanare de documente vine cu beneficii importante in munca de birou. Nivelul calitatii imprimatelor va creste, iar timpul petrecut pentru asteptarea producerii lor va scadea, avand efect direct in productivitatea angajatilor si a firmei in general.

Tot acest pachet cu beneficii sunt disponibile imediat dupa punerea in functiune a unui multifunctional laser color Brother DCP-L3510CDW care va fi pregatit in orice moment sa preia lucrarile trimise de personalul biroului. Avantajul incontestabil este oferit de interfata WiFi care va permite sa amplasati multifunctionalul in orice camera a cladirii.

Scopul urmarit este in special viteza de lucru care in acest caz de ridica la 18 pagini pe minut atat la imprimare cat si la copiere. Scanarea este la fel de performata si va atinge pentru ambele variante de documente, alb/negru sau color, un ritm de o pagina scanata la fiecare circa 2 secunde.

In privinta calitatii procesarilor de documente cu Brother DCP-L3510CDW se remarca nivelul de 2400×600 dpi pentru rezolutia la imprimare, in timp ce la copiere primiti pagini multiplicate la 600x600dpi. La scanare aveti drept rezultat salvat in fisiere imagini cu o rezolutie de 1200×2400 dpi cand documentul este asezat direct pe fereastra dispozitivului. Aceasta rezolutie poate fi ridicata si mai mult, pana la 19200×19200 dpi cand se opteaza penru optiunea de interpoalare.

Este clar precizat de catre producator ca hartia utilizata trebuie sa aiba caracteristici de greutate cuprinse intre 60 si 163 g/m2 in scopul evitarii blocajelor de tranzitare din interiorul aparatului si uzura inutila a acestora.

Veti fi incatati sa stiti ca sunt necesare doar 15 secunde pentru incalzirea multifunctionalului la prima pornire din zi, iar prima pagina este deja depusa in tava de iesire cu capacitate de 150 de coli. Retineti ca incarcarea cu hartie se face in tava de intrare care este configurata pentru o capacitate de 250 de coli.

Obtinerea si mentinerea in timp a acestor caracteristici a fost posibila datorita componentelor hardware cu care Brother DCP-L3510CDW este dotat. Veti folosi de fiecare data puterea de procesare oferita de cei 800 MHz, precum si de puterea de stocare de 512 MB RAM pentru joburile primite de la utilizatori.

Cu un set de tonere initiale cu o capacitate de printare de pana la 1000 de pagini,  Brother DCP-L3510CDW actioneaza precis si rapid la fiecare comanda pe care o primeste. In functie de ritmul la care realizati documente printate sau copiate volum tonerului va scadea si va aparea un moment cand aveti nevoie de un serviciu profesional pentru reincarcare cartus Brother DCP-L3510CDW.

Varianta cea mai convenabila si, de cele mai multe ori extrem de rapida, pentru ca reincarcarile pe loc sunt o practica curenta la Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, merita sa o aveti in atentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.