Reincarcare cartus Brother DCP-L2560DW

Mai multa disponibilitate de accesare a functiei de imprimare, mai multa putere de procesare a documentelor si mai mult confort pentru solicitarile de la mai multe puncte de lucru, asa se poate descrie acest multifunctional Laser alb-negru Brother DCP-L2560DW care ascunde multe surprize placute pentru utilizatorii ce-si doresc aparatura de birou performanta.

Este un aparat care inglobeaza facilitati care pot face fata cu usurinta lucrului intr-un birou de contabilitate si cu atat simplu intr-un birou notarial. Fiecare dintre participantii la emiterea de documente printabile se pot conecta wireless sau in retea cu Brother DCP-L2560DW si rezolvarea cerintelor zilnice este ca si indeplinita. Aveti la dispozitie nu mai putin de 64MB spatiu de stocare pentru documentele trimise catre dispozitiv, iar acesta le va prelua si rezolva in ordinea sosirii lor.

Vorbind despre viteza de printare si copiere, noi spunem ca este suficient de buna pentru ca aparatul poate procesa pana la 30 de pagini pe minut. Singura cerinta pentru care trebuie avuta putin atentie este umplerea completa cu 250 de coli de hartie a tavii. Rezultatul operatiunilor initiate este perfect pentru ca pe coli veti observa cu usurinta o rezolutie de 2400×600 dpi, cand imprimati, sau 600×600 dpi cand initiati copiere de documente. Si scanarea este de foarte buna calitate pentru ca veti obtine fisiere cu rezolutie de 600×2400 dpi, ce pot fi trimise imediat prin e-mail sau doar stocate in calculator prin scanare simpla sau ORC.

Momentul consumarii tonerului nu trebuie sa fie nicidecum o problema daca veti actiona prin contactarea unei echipe profesioniste. In cadrul centrului nostru de refill si print Refill Market din Sos. Pantelimon 291, Bucuresti, beneficiati de un serviciu executat profesional pentru reincarcare cartus Brother DCP-L2560DW. Sunt utilizate doar produse de reincarcare compatibile si care ulterior sunt testate inainte ca produsul prelucrat de echipa sa fie predat sau livrat beneficiarului.

Pentru a vizualiza o gama completa de consumabile Brother DCP-L2560W, Brother TN2310, TN2320 click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.