Reincarcare cartus Brother DCP-L2552DN

Remarcabil prin viteza mare de imprimare si copiere de documente, excelenta calitate lasata pe fiecare coala de hartie pe care o prelucreaza, functii de scanare si copiere rapide prin sistemul automat de incarcare a hartiei ADF cu tava de intrare pentru 50 de coli, sunt doar cateva dintre performantele acestui multifunctional laser Brother DCP-L2552DN.

Odata asezat pe masa de lucru, conectarea se poate face simplu prin cablul de mare viteza USB 2.0 sau prin conectare la o retea locala de tip 10Base-T/100Base-TX. Incarcati tava de intrare cu maximul de capacitate de 250 de coli si porniti lucru. Broher include deja un prim cartus cu toner Brother TN-2411 care va ajunge perfect pentru circa 1200 de pagini trecute prin imprimare sau copiere.

Abia ulterior veti avea nevoie de un cartus standard Brother TN-2411 ce va furniza din nou 1200 de pagini, sau de un cartus cu toner Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini. La un ciclu de 12000 de pagini este necesara inlocuirea cilindrului fotosensibil cu unul nou Brother DR-2401 care va functiona perfect pentru inca un ciclul asemanator de 12000 de pagini in format A4.

Pe toata durata lucrului un procesor de 600MHz si memoria RAM de 128MB tin sub control si furnizeaza imprimari si copieri la o viteza de 34 de pagini pe minut, la rezolutii ce pleaca de la 600x600dpi si pot atinge oricand doriti 2400x600dpi. Functie de scanare este capabila de aceeasi rezolutie implicita atunci cand optati pentru scanari prin sistemul ADF, insa daca plasati sursa de scanat direct pe sticla scanerului puteti primi o rezolutie de 1200x1200dpi si chiar mai mult pana la 19200x19200dpi cand este utilizata functie de interpolare.

Lui Brother DCP-L2552DN ii sunt necesare doar 8,5 secunde de la pornire pentru a livra prima pagina imprimata, ceea ce conteaza esential atunci cand timpul este limitat in obtinrea unor documente, chiar daca contin doar cateva file.

Pe masura ce lucrarile avanseaza este de la sine inteles ca si nivelul de toner din cartus va scadea. O varianta excelenta este accesarea unui serviciu profesional pentru reincarcare cartus Brother DCP-L2552DN, disponibil la Refill-Market.ro, care nu diminueaza cu nimic calitatea imprimarilor si pastrarea in stare perfecta de functionare a aparatului. Acest tip de serviciu este executat de fiecare data cu materiale consumabile si manopera de foarte buna calitate, fiind disponibil direct in magazinul Refill Market din capitala, sos. Pantelimon 291, sau prin intermediul serviciului de curierat pe care magazinul il accepta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.