Reincarcare cartus Brother DCP-L2532DW

Daca urmariti productivitatea, fie rezidentiala, fie pe cea comerciala, in raport cu timpul si calitatea imprimarilor si copierii de documente, atunci merita sa aveti pe birou acest multifunctional laser Brother DCP-L2532DW.

Este conceput in mod special pentru a fi silentios si a furniza cele mai constante beneficii pe care le-ati intalnit pana in prezent la utilizarea unui astfel de aparat de birou. Calitatea este sustinuta de asigurarea unei imprimari ce poate ajunge si la 2400x600dpi in modul optimizat, insa in mod obisnuit cei 600x600dpi sunt mai mult decat suficienti pentru lizibilitate si detalii excelente.

In copiere Brother DCP-L2532DW lucreaza cu o rezolutie de 600x600dpi, funizand nu mai putin de 30 de copii pe minut. Aceeasi viteza de rulare o veti regasi si la imprimare. Calitatea imaginilor scanate atinge o rezolutie de 600x2400dpi ceea ce face ca trimiterea prin email a unui astfel de fisier sa aduca multumire celui care il va receptiona.

Cum sunt posibile toate aceste beneficii? Este usor pentru ca Brother a proiectat si produs acest multifunctional prin utilizarea unui procesor de 600MHz si montarea unei memorii RAM de 64MB. La acestea se adauga tehnologia laser care utilizeaza cartuse cu toner special echilibrate pentru un consum redus, dar si amplasarea unui ecran LCD cu 2 linii de afisare pentru ca nivelul confortului si informatiilor pe care le primiti sa fie perfecte.

Folositi atat de simplu conectarea prin WIFI in protocol IEEE 802.11b/g/n, sau cand nu este neaparat necesar aveti acces rapid la conectarea prin cablu de mare viteza de tip USB 2.0. Incarcati tava de intrare cu 250 de coli din hartie de calitate si deja sunteti la doar un pas de a fi suprinsi de viteza cu care veti receptiona rezultatul imprimarii sau copierii de documente.

30 de pagini pe minut pentru imprimari si copiere pe o singura fata, sau 15 pagini pe minut pentru imprimari fata-verso, sunt valori care il plaseaza pe Brother DCP-L2532DW in topul celor mai rapide multifunctionale. Pentru un inceput lejer Brother ofera un cartus starter Brother TN-2411 ce vine incarcat cu toner ce acopera circa 700 de pagini.

Aveti de ales ulterior fie un cartus standard Brother TN-2411 pentru 1200 de pagini, fie un cartus de capacitate mare Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini. Va fi nevoie ca la nivelul de 12000 pe pagini trecute prin aparat sa schimnati si unitatea de  imagine cu una Brother DR-2401.

O varianta ce este des folosita cu mare success de utilizatorii Brother, disponibila si la Refill Market este serviciul pentru reincarcare cartus toner Brother DCP-L2532DW. Nu aveti absolut nimic de pierdut la nivel de calitate si siguranta in exploatarea aparatului pe termen lung. Este o garantie pe care echipa Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, v-o ofera, pentru ca se bazeaza pe realizarea unui serviciu profesional cu materiale si manopera de cea mai buna calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.