Reincarcare cartus Brother DCP-L2512D

Lucrarile de birou necesita un anumit nivel de liniste in timpul desfasurarii lor, de aceea o imprimanta trebuie sa fie silentioasa si sa poata produce documente fara a avea vreun impact asupra celor care realizeaza diferite task-uri in timpul programului de lucru. Daca urmariti acest beneficiu, dar si multe altele de care doriti sa fiti multumiti, atunci puneti la treaba acest multifunctional alb-negru Brother DCP-L2512D care este dotat cu functiile de imprimare, copiere si scanare de documente.

Dimensiunile sunt compacte avand in vedere functiile de care veti dispune, prin urmare asezarea chiar pe biroul de lucru al unui angajat nu va influenta negativ confortul acestuia si cu atat mai mult pe al celor din jurul sau. Conectivitatea se realizeaza simplu si eficient prin cablul de mare viteza USB 2.0, iar alimentarea cu hartie trebuie realizata cu respectarea specificatiilor de calitate si greutate aratate de producator in detaliile din manualul de utilizare.  Tava de intrare este prevazuta cu o capacitate de 250 de coli, iar tava de iesire poate primi pana la 120 de coli prelucrate.

Brother DCP-L2512D functioneaza cu un procesor de 600MHz si dispune de 64MB memorie RAM cu care va gestiona foarte usor sarcinile care ii sunt date. De aici rezulta o viteza de imprimare sau copiere de documente de 30 de pagini pe minut la o rezolutie implicita de 600x600dpi, care poate fi optimizata prin soft pana la 2400x1200dpi. Doar pentru prima pagina pe care doriti sa o printati sunt necesare circa 8 secunde pe care Brother DCP-L2512D le pretinde pentru incalzirea sistemului de lucru. Functia de scanare va genera fisiere cu o calitate a imaginii rezultate foarte buna, lucru care se datoreaza rezolutiei de scanare ce atinge 1200x1200dpi.

Pentru prima punere in functiune producatorul a decis sa includa in pachet si un cartus cu toner starter care este capabil sa produca pana la 700 de pagini, acesta fiind Brother TN-2411. De regula acest model de cartus cu toner Brother TN-2411 este prevazut sa produca pana la 1200 de pagini, iar un cartus cu toner de capacitate mare Brother TN-2421 este garantat sa imprime sau sa copieze circa 3000 de pagini. Nu uitati ca la un ciclu de circa 12000 de pagini este necesar sa realizati inlocuirea unitatii de imagine cu una de tip Brother DR-2401 care va lucra inca 12000 de pagini in format A4.

Pentru mentinerea costurilor la un nivel convenabil puteti solicita oricand considerati necesar ajutorul tehnicienilor de la Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Aici activeaza un centrul profesional pentru reincarcari cartuse si puteti opta pentru serviciul de reincarcare cartus Brother DCP-L2512D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.