Reincarcare cartus Brother DCP-B7520DW

Un pas important in derularea rapida a activitatilor de birou care implica lucrul cu documente ce trebuie imprimare, copiate sau scanate este punerea in functiune a unui multifunctional laser monocrom Brother DCP-B7520DW.

Producatorul asigura ca toate documentele trimise spre prelucrare vor fi rapid solutionate, iar acest aspect are drept baza proiectarea multifunctionalului cu un procesor de 600 MHz si o memorie RAM de 128 MB. In plus toate operatiunile in lucru si starea in care se afla aparatul se vor putea identifica usor pe display-ul LCD cu doua linii de afisare.

Daca se pune problema zgomotului in timpul functionarii, aceasta este extrem de redus pentru ca presiunea sonora atinge cel mult 50 dB. In ceea ce privesc dimensiunile fizice si de greutate, acesta sunt decente si ajuta ca amplasarea lui Brother DCP-B7520DW sa se faca chiar si pe blatul unui birou.

Despre conectare Brother este renumit pentru stabilitatea si performata conectarii de tip retea cablata 10Base-T/100Base-TX, prin cablu Hi-Speed USB 2.0, dar si renumita varianta WiFi in protocol 802.11b/g/n, care este disponibila chiar si atunci cand computerul nu este pus in functiune.

Pentru imprimarea in format standard A4 veti primi o viteza de 34 de pagini pe minut, iar pentru optiunea de printare fata-verso viteza atinge 16 pagini pe minut. Rezolutia lasata pe fiecare pagina este stabilita implicit la 600x600dpi, sau se poate seta modul HQ1200 pentru obtinerea a 2400x600dpi. Prima pagina este gata imprimata in circa 8,5 secunde si producatorul indica un volum lunar de cel mult 2000 de pagini procesate.

La copiere se va atinge calitatea similara imprimarii, adica 600x600dpi, cu posibilitatea maririi si micsorarii imaginilor copiate intre 25% si 400% cu un pas de actionare de 1%. Viteza de copiere este de 34 copii pe minut, ceea ce face ca un volum mare de documente sa poata fi finalizat rapid.

Functia de scanare ofera o rezolutie de cel mult 600x2400dpi cand se face de pe fereastra scanerului si de 600x600dpi pana la 19200x19200dpi in varianta interpolata, cand se utilizeaza sistemul ADF de preluarea a colilor pentru scanare.

In tava standard pentru incarcarea hartiei se vor putea depozita 250 de coli, dar puteti folosi si fanta de alimentare manuala prin care se poate incarca, pe rand, cate o coala. Tava de iesire este proiectata pentru a primi pana la 120 coli imprimate, copiate sau scanate care vor fi plasate cu fata in jos.

Formatele pentru hartie pot fi din gama A4, Letter, A5, A5, A6 ori Executive, iar calitatea hartiei poate avea valori de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m2 cand se foloseste tava standard si intre 60 si 230g/m2 cand alimetati aparatul prin fata de alimentare manuala.

Pornind lucru aveti deja inlus un toner initial pentru acoperirea a circa 2000 de pagini. Ulterior se poate folosi toner standard tip TN-B023 pentru 2000 de pagini, precum si un cilindru tip DR-B023 pentru 12000 de pagini format A4.

Pentru ca urmariti eficientizarea lucrarilor si a consumului se poate opta, primind acelasi set de beneficii in pricinta calitatii si mentinerii echipamentului in perfecta stare de functionare, pentru serviciul profesional de reincarcare cartus Brother DCP-B7520DW. Il veti primi de fiecare data la aceeasi cota de calitate doar la Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, deoarece manopera si setul de consumabile utilizate sunt special alese pentru acest tip de multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.