Kit refill multifunctional HP Deskjet 2130

Simplitatea aparenta ascunde de fiecare data in produsele HP echipamente excelente pentru lucrarile de birou de acasa atunci cand aveti nevoie de imprimare, copiere sau scanare de documente. Aici se incadreaza perfect si acest multifunctional HP Deskjet 2130 caruia iti veti gasi locul pe blatul biroului pentru ca dimensiunile compacte sunt ideale pentru a fi tinut in apropierea laptopului sau desktopului pe care il utilizati.

Este dotat cu putere suficienta pentru a nu va face sa asteptati prea mult pana la primirea paginilor de care aveti nevoie, iar consumul de cerneluri este dozat perfect prin tehologia de imprimare pusa la punct de producator.

La prima punere in functiune aveti deja asigurate primele pagini printate sau copiate. Producator include in pachet cartusele cu cerneala de Start HP 302 Negru pentru aproximativ 135 de pagini si Start HP 302 Tricolor pentru circa 100 de pagini. Cu aceasta dotare initiala imprimarea si copierea se vor desfasura la o viteza de 7,5 pagini pe minut pentru paginile printate monocrom si 5,5 pagini pe minut pentru cele color. Rezolutia este foarte buna si asigura o calitate de 1200x1200dpi pentru optiunea randerizata.

Atat timp cat veti tine cont de recomandarea de a lucra un volum cuprins intre 50 si 100 de pagini lunar, insa fara a depasi 1000 de pagini, HP Deskjet 2130 va functiona perfect si va livra lucrari de cea mai buna calitate.

Pentru reumplerea individuala a cartuselor profitati de cea mai rapida varianta pe care o aveti in prezent la indemana. Este vorba despre un kit refill multifunctional HP Deskjet 2130 cu care veti realiza fara nicio dificultate umplerea cartuselor cu cerneala. Acest kit este configurat in asa fel incat utilizatorul sa nu aiba nevoie de accesorii sau intrumente de lucru suplimentare, iar procedura de reumplere cu cerneala a cartuselor sa se faca in siguranta din toate punctele de vedere.

Profitati de oferta pentru kit refill HP Deskjet 2130 pe care o gasiti in rafturile magazinului cu produse profesionale pentru reincarcari cartuse Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Solicitati oricand informatii suplimentare despre acest tip de produs care se trebuie sa se potriveasca perfect cu multifunctionalul pe care il utilizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.