Cerneala si Kit refill Canon PIXMA TS5150

Cel mai placut mod de utilizare al unui periferic pentru imprimarea si copierea de documente, precum si pentru scanarea acestora, va fi intotdeuna primit la utilizarea unui multifunctional inkjet color Canon PIXMA TS5150 Wireless.

Multifunctionalul este dedicat utilizarii acasa, iar copii care urmeaza cursuri gimnaziale sau liceale vor fi incantati sa-si poata realiza lucrarile pentru scoala, utilizandu-l simplu, rapid si chiar de la distanta. Canon PIXMA TS5150 este prevazut cu un sistem de receptie Wireless, ceea ce face ca pozitionarea sa in casa sa fie mai usor de realizat daca nu exista suficient spatiu in zona biroului. Cu atat mai mult va deveni extrem de util pentru toti membrii familiei care il vor putea accesa fara sa fie nevoie conectarea sa la un desktop sau laptop.

Mai mult decat atat, va puteti bucura de facilitatea de conectare la un cloud a acestui Canon PIXMA TS5150 Wireless unde aveti depozitate documentele care va intereseaza si pe care le veti stoca pana la momentul in care este nevoie de ele in forma fizica, imprimate.

Calitatea imprimarii si a copierii este impecabila pentru ca se realizeaza prin sistemul implementat de Canon, si anume, prin folosirea a doua cartuse FINE, negru si color. Datorita acestei tehnologii rezolutia poate atinge usor valoarea de 4800x1200dpi, iar datorita mecanicii inteligente cu care este dotat multifunctionalul viteza de imprimare este de 13 pagini pe minut pentru monocrom si 6,8 pagini pe minut pentru color.

Puteti utiliza hartie obişnuita in format A4, A5, B5 sau Letter, iar atunci cand aveti de printat ciorne utilizati din plin imprimarea automata fata-verso.

Cu ajutorul ecranului LCD color cu diagonala de 6,2 cm aveti permanent o imgine clara asupra functiilor si comenzilor pe care le realizati, precum si a starii in care se afla o anumita comanda lansata. Conectarea se poate realiza si prin cablu USB 2.0 atunci cand multifunctionalul este amplasat in apropierea calculatorului.

Cand cerneala din primele cartuse standard Canon PG-540 pentru alb-negru Canon CL-541 se va termina puteti realiza cea mai simpla si rapida modalitate de reincarcare chiar acasa prin utilizarea de cerneala refill Canon TS5150 si kit refill Canon PIXMA TS5150.

Aceast tip de produse sunt special concepute pentru utilizarea individuala si pentru acest model de multifunctional. Disponibilitatea lor este obisnuita in magazinul profesional cu produse specifice pentru reincarcare cartuse Refill Market, din sos. Pantelimon 291, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.