Cerneala refill si Kit refill Canon PIXMA TS305

Profita de serviciile speciale pe care Canon le ofera cand utilizezi o imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS305 in privinta folosirii mediului de stocare al documentelor sau fotografiilor in cloud. Aplicatia Canon Print va permite captarea de fotografii si crearea de documente pe care le veti trimite prin Wi-Fi catre aceasta imprimanta, eliminand astfel conectarile incomode si necesitatea de a mentine in apropierea sistemului de calcul a dispozitivului de imprimare.

Inteligenta si foarte usor accesibila Canon PIXMA TS305 este capabila sa produca o calitate deosebita prin aplicarea unei rezolutii de pana la 4800x1200dpi prin utilizarea a doua cartuse de tip Fine, pentru negru si color.

Viteza de imprimare sau copiere este pe placul oricui pentru ca se ajunge la imprimarea sau copierea a pana la 7,7 pagini alb-negru sau 4 pagini color in fiecare minut de utilizare. Mai mult decat atat, imprimarea foto se va realiza fara margini albe, iar un format clasic 10x15cm este gata imprimat in 65 de secunde.

Cartusele utilizate sunt Canon PG-545 negru pe baza de pigment si Canon CL-546 color. Sunt disponibile deasemenea cartuse cu capacitate extinsa a rezervorului de cerneala Canon PG-545XL negru si Canon CL-546XL color. Pentru aceasta varianta numarul de pagini printate poate ajunge la 300 pentru color si la 400 pentru monocrom. In varianta obisnuita cartusele pot realiza pentru ambele tipuri de imprimare pana la 180 de pagini printate.

Fie ca doriti sa eficientizati costurile cu cerneala consumata, fie ca sunteti nevoit sa inlocuiti mai des cartusele golite, aveti in prezent posibilitatea de a opta pentru o solutie confortabila atat financiar cat si practic. Folositi metoda de reincarcare cartuse cu ajutorul kitului de refill si a cernelurilor refill Ink Mate si nu veti observa nicio diferenta in calitatea paginilor imprimate.

Cea mai rapida varianta de reincarca cartusele imprimantei este sa comandati sau sa cumparati direct de la Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, cerneala refill Canon PIXMA TS305 si Kit refill Canon PIXMA TS305. Tehnicienii centrului profesional pentru reincarcari cartuse va acorda consultanta rapida, insa oricand sunt disponibili pentru a realiza pe loc reincarcarea catuselor pe care le aduceti in centrul de refill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.