Cerneala refill Ink Mate si Kit refill multifunctional Canon Pixma MG3052

Cel mai confortabil acces la toate cele trei necesitati legate de imprimarea, scanarea sau copierea de documente este acum la indemana oricarui utilizator prin folosirea acestui multifunctional Canon Pixma MG3052. Dotata cu functii importante care faciliteaza in special accesul rapid la functia imprimare de la distanta prin sistemul Wi-Fi, veti dobandi lejeritatea trimiterii spre procesare de pe orice dispozitiv smart a documentelor necesare.

Calitatea imprimarilor se ridica la 4800x600dpi, a scanarii de documente la 600x1200dpi, iar viteza de lucru ajunge la 8 pagini pe minut pentru printarile sau copierile alb-negru, sau 4 pagini intr-un minut pentru cele color. Copiatorul este capabil sa furnizeze pana la 21 de copii din acelasi document plasat pe sticla multifunctionalului, iar tava de intrare poate primi pana la 60 de coli gata pentru a fi folosite asa cum doriti.

Este important sa utilizati de fiecare data hartie de calitate a carei caracteriscita principala, greutatea, sa se incadreze in limitele de 64 la 105 g/m2. Sunt utilizabile formatele clasice cum sunt A4, A5, B5, Envelope, Letter, 10x15cm sau 13x18cm.

Canon Pixma MG3052 lucreaza cu doua tipuri de cartuse cu cerneala care se diferentiaza prin capacitatea rezervoarelor pentru cernelurile de imprimare negru si color. Astfel, cele de capacitate obisnuita sunt de tip cartus Canon Negru PG-545 pentru 180 pagini si cartus Canon Color CL-546. Cele de capacitate mare sunt de tip cartus Canon Negru PG-545XL pentru 400 pagini si cartus Canon Color CL-546XL pentru circa 300 de pagin printate.

Mai curand sau mai tarziu, cartusele cu cerneala isi vor epuiza incarcarea initiala si este necesar sa alegeti cea mai convenabila solutie pentru reincarcarea lor. O varianta pe care merita sa o considerati economica si care produce aceeasi calitate a imprimarilor cu aceasta imprimanta multifunctionala este reincarcarea cartuselor cu ajutorul kitului de refill si a cernelii refill Ink Mate.

Este vorba despre o procedura pe care o puteti realiza in deplina siguranta atat timp cat sunt respectate indicatiile de reincarcare pe care producatorul acestui kit le ofera. In alte conditii aveti la dispozitie serviciul profesional oferit de centrul Refill Market care este specializat in acest tip de operatiuni de reincarcare cartuse.

Pentru a cumpara sau comanda cerneala refill Canon Pixma MG3052 si Kit refill multifunctional Canon Pixma MG3052 este suficient sa faceti o vizita la Refill Market in sos. Pantelimon 291 din Bucursti, unde aveti sprjin informational dedicat din partea tehnicienilor centrului. Tot aici puteti beneficia de reincarcarea pe loc a oricaror cartusele pe care le utilizati in general la imprimanta sau multifunctionalul de acasa sau de la birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.