Cerneala refill Ink Mate si Kit refill Canon PIXMA TS205

Ideala pentru a fi utilizata acasa pentru scopuri de imprimare rapida a documentelor si a fotografiilor importante, totul la o calitate exemplara si cu un consum foarte redus de cerneala, asa este cunoscuta aceasta imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS205.

Datorita dimensiunilor compacte o veti aprecia si mai mult pentru ca nu intotdeauna spatiul locuintei este generos, sau poate ca aveti multe alte dispozitive pe care le utilizati si trebuie sa fie la indemana pe acelasi birou.

Cele doua cartuse Fine cu cerneala sunt special concepute pentru reducerea pierderilor la imprimare si pot acoperi in varianta simpla pana la 180 de pagini in alb-negru sau color pentru fiecare dintre ele. Cartusele standard sunt cele din categoria PG-545 alb-negru si CL-546 pentru color. Variantele lor cu capacitate extinsa a rezervorului sunt pentru alb-negru PG-545Xl si pentru color CL-546XL. Pentru cartusele XL la color veti obtine circa 300 de pagini imprimate, iar pentru alb-negru veti primi circa 400 de pagini printate.

Calitatea primita atat pentru documente cat si pentru fotografii este deosebita pentru ca aveti posibilitatea de a ridica rezolutia pana la 4800x1200dpi in versiune optimizata. Pentru aproape 8 pagini pe minut la monocrom si pentru 4 pagini pe minut la imprimari color, imprimanta Canon PIXMA TS205 este suficient de rapida pentru destinatia casnica cu care a fost proiectata.

Dupa ce vor fi terminate cartusele initiale cu care imprimanta este dotata, va puteti orienta catre o varianta de reincarcare pe care o puteti realiza in regie proprie cu ajutorul a doua produse compatibile si special create pentru a fi utilizate usor si rapid. Este vorba despre posibilitatea de reincarcare cartuse folosind un kit refill Canon PIXMA TS205 si a cernelii refill Ink Mate.

Acest tip de produse este comercializat de magazinul specializat in reincarcari cartuse Refill Market, care va pune la dispozitie oricand doriti si seviciul profesional pentru reincarcari cartuse imprimanta Canon PIXMA TS205.

Fie ca veti alege cerneala refill Canon PIXMA TS205 si refill kit, fie ca veti veni personal in magazinul Refill Market, in privinta calitatii lucrarilor de imprimare cu cartuse reincarcate aveti garantia ca totul va fi perfect. In plus reducerea de costuri cu consumabilele va fi insemnata, iar fondurile economisite le veti putea redirectiona catre alte necesitati legate de aparatura de birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.