Cerneala refill HP Deskjet Ink Advantage 3835

De cand va doriti un multifunctional care sa poata prealua comenzile de la orice dispozitiv mobil, sau pe care oricand sa-l puteti utiliza prin instalare langa unitatea de calcul de pe birou? Daca a trecut prea multa vreme de atunci, este momentul sa cautam impreuna cele mai interesante caractericitici ale acestui multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 3835.

Conectabil prin Wi-Fi 802.11b/g/n veti putea imprima atat de simplu orice documente sau fisiere imagine stocate pe smartphone ori tableta pentru ca procesorul de 180MHz si memoria RAM de 512MB sau flash de 128 MB sunt permenent atente la comenzile primite.

Pentru inceput functia de imprimare este pregatita sa va faca o surpriza prin viteza cu care va se vor printa cerintele. Pentru alb-negru aveti 8,5 pagini pe minut, iar pentru color 6 pagini, in timp ce timpul de asteptare pentru prima pagina gata este de 14 secunde pentru monocrom si 17 secunde pentru color, atunci cand imprimanta este pornita pregatita.

Rezolutia variaza in functie de cerintele adresate lui HP Deskjet Ink Advantage 3835, astfel ca pentru varianta de printare color aveti un maxim de 4800x1200dpi cu anumite tipuri de hartie tip foto, iar pentru alb-negru puteti ajunge in varianta randerizata la 1200x1200dpi.

Copierea este si ea la fel de rapida ca imprimarea in functie de tipul cerintelor (moncrom sau color) si prezinta o rezolutie de 600x300dpi, in timp ce scanarea poate ajunge cu rezolutie optica pana la 1200x1200dpi.

Toate comenzile necesare pentru lucru se pot urmari pe un ecran tactil cu diagonala de 5,5cm, iar alimentarea cu hartie se poate face prin intermediul tavii de intrare cu o capacitate de 60 coli.

HP recomanda un volum lunar de maxim de 1000 de pagini, insa folosirea uzuala recomandata timp de o luna este cuprinsa intre 100 si 300 de coli. Pentru acest motiv producatorul ofera de la bun inceput un cartus starter HP 652 negru care acopera circa 300 de coli si un cartus starter Hp 652 Tricolor pentru finalizarea a circa 125 pagini.

Dincolo de terminarea cernelurilor din cartuse va puteti asigura necesarul de cerneala refill HP Deskjet Ink Advantage 3835 direct de la Refill Market din Sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Este vorba despre un produs cu certificare si care a fost verificat chiar pe acest tip de multifunctional pentru a va oferi cea mai buna calitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.