Cerneala refill HP DeskJet Ink Adv 3775

Sa detii un all-in-one performant si in plus sa stii ca ai pus pe birou cel mai mic multifunctional inkjet color HP DeskJet Ink Adv 3775 din lume, este intr-adevar un pachet cu beneficii pe care doar HP le poate oferi utilizatorilor sai.

Versatilitatea utilizarii se impleteste perfect cu fiabiltiatea si calitatea rezultarelor pe care acest HP DeskJet Ink Adv 3775 le distribuie pentru ca totul este sustinut de un procesor la 360MHz si o memorie RAM de 64MB. Il veti putea conecta direct la laptop sau calculator prin cablu USB 2.0, insa cea mai facila si usor de accesat modalitate de lucru este prin modul Wireless cu protocol 802.11b/g/n.

Lucrul cu imprimarea documentelor este o placere pentru ca veti primi gata imprimate nu mai putin de 8 pagini pe minut pentru printari monocrom si 5,5 pagini pe minut pentru printari color, totul la o rezolutie maxima de 4800x1200dpi. Copiatorul este si el pregatit pentru preluarea sarcinilor si va furniza 4 pagini pe minut pentru alb/negru si 2,5 pagini pe minut pentru color. La copiere rezolutia este de 300x300dpi si puteti solicita multiplicare in cel mult 9 exemplare a fiecarei pagini dorite. Scanarea este si ea o functie extrem de utila in special atunci cand doriti sa obtineti fisiere pe care ulterior sa le folositi local sau sa le trimiteti prin e-mail. Scanner-ul este de tip CIS cu o rezolutie optica maxima de 600x600dpi.

Dupa momentul instalarii si punerii in functiune HP DeskJet Ink Adv 3775 este disponibil pentru imprimare sau copiere pentru un anumit numar de pagini. Acest lucru este datorat cartuselor initiale pe care le detine si care pot acoperi circa 120 de pagini la imprimarea monocrom (HP 652 negru) si pana la circa 100 de pagini pentru imprimarea color (HP 652 tricolor).

Dincolo de momentul terminarii cernelurilor din cartusele initiale puteti utiliza fara nicio grija cerneala refill HP DeskJet Ink Adv 3775 pe care o gasiti la Refill Market in Sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Sunt produse consumabile profesionale ce sunt in prealabil testate pentru compatibilitate certa cu acest multifunctional inkjet color HP DeskJet Ink Adv 3775.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.