Cerneala refill HP DeskJet Ink Adv 3775

Pentru toti cei interesati in a economisi resurse financiare, dar si spatiu in cazul asezarii pe masa de lucru a unui multifunctional, pastrand totusi nealterate performantele pentru imprimare, copiere si scanare de documente, atunci este momentul sa priviti cu atentie spre performantele acestui multifunctional inkjet color HP DeskJet Ink Adv 3775.

Este pregatit spre a va incanta atat atunci cand aveti de imprimat in alb-negru sau color, sau cand aveti de copiat ori scanat documente ce va sunt necesare personal sau chiar in cadrul unui mic birou de afaceri. In carcasa lui este gata de lucru un procesor de 360MHz, dar si o memorie RAM de 64MB.

La imprimare monocroma HP DeskJet Ink Adv 3775 va elibera in tava de iesire pana la 8 pagini pe minut, iar pentru printarile color veti primi pana la 5,5 pagini intr-un minut de lucru. Atunci cand multifunctionalul este deja pornit prima pagina imprimata alb-negru va fi gata in 15 secunde, iar pentru pagini imprimate color ii vor fi necesare 18 secunde.

In privinta calitatii obtinute sunt de testat rezolutii pentru alb negru de pana la 1200x1200dpi randerizat, iar pentru color se poate ajunge pana la 4800x1200dpi randerizat atunci cand imprimarea vine dinspre un sistem de calcul.

Copierea este disponibila cu o rezolutie de 300x300dpi, iar viteza de lucru se ridica la 4 copii pe minut in alb-negru si 2 copii pe minut pentru color. Pentru multiplicare consecutiva a aceleiasi pagini aveti la indemana un maxim de 9 copii.

La scanare rezolutia maxima este de 600x600dpi si va puteti ajuta in timpul procesarii documentelor de scanat de sistemul ADF pentru incarcare automata a filelor.

Pentru primele lucrari realizate cu HP DeskJet Ink Adv 3775 cartusul intial cu cerneala de tip HP 652 Negru va asigura imprimarea sau copierea a circa 120 pagini, in timp ce cartusul starter cu cerneala HP 652 Tricolor va fi suficient pentru circa 100 pagini.

Pentru a nu ramane niciodata in lipsa de cerneala aveti posibilitatea de a va crea o rezerva de cerneala refill HP DeskJet Ink Adv 3775 perfect compatibila pe care o puteti achizitiona din magazinul specializat Refill Market. Toate produsele consumabile pe care le gasiti in magazinul nostru din Bucuresti, Sos. Pantelimon 291 sunt certificate si asigura siguranta echipamentului, precum si calitatea lucrarilor realizate cu aceast multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.