Cerneala refill HP 652

Seria de imprimante Ink Advantage este extrem de des utilizata in special pentru facilitatile pe care le propune in legatura cu utilizarea consumabilului cerneala. HP este renumit pentru beneficiile legate de folosirea economica a continutului cartuselor cu cerneala, atat pentru cele moncrom, cat si pentru cele color.

Imprimantele din seria HP Deskjet Ink Advantage 1115 si HP Deskjet Ink Advantage 2135 sunt doua dintre cele mai apreciate echipamente pentru uzul domestic pentru ca spatiul pe care il ocupa este extrem de redus, iar intretinerea lor in privinta consumabilelor pe care le utilzeaza promite consumuri reduse si cheltuieli foarte mici in legatura cu reincarcarea lor.

In gama superioara sunt regasite echipamentele multifunctionale pentru care HP a realizat modelele HP Deskjet Ink Advantage 3635, HP Deskjet Ink Advantage 3835, HP Deskjet Ink Advantage 4535 sau HP Deskjet Ink Advantage 4675. Fiecare dintre aceste modele detin caracteristici avansate pentru utilizare si in functie de necesitatile pe care le aveti il veti alege pe cel potrivit, asta daca nu cumva chiar in acest moment aveti unul deja in exploatare acasa sau la birou firmei.

Caracteristica comuna pentru aceste imprimante si multifunctionale HP este legata de tipul de cartuse pe care le utilizeaza. Toate modelele din gama HP Deskjet Ink Advantage folosesc cartuse cu cerneala HP 652 black si cartuse cu cerneala HP 652 color.

Un cartus cu cerneala HP 652 black este individual, asta insemnand ca rezervorul sau va permite incarcarea doar a cernelei de culoare negru. In schimb, HP a ales pentru cernelurile color un cartus cu trei rezervoare, ceea ce inseamna ca este necesara cerneala HP 652 color pentru fiecare dintre cele trei culori de baza – yellow, cyan si magenta.

Terminarea cernelurilor din cartuse va poate suprinde oricand, asadar este foarte util sa aveti variante de reincarcare la indemana si sa le puneti rapid in aplicare in functie de preferintele si nu in ultimul rand de indemanarea pe care o aveti.

Pentru cei care doresc sa incerce reincarcarea acestor modele de cartuse, magazinul profesional Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, le pune la dispozitie atat cerneala HP 652 black pentru cartusul negru si cerneala HP 652 color pentru cartusul tri-color, adica cele trei culori de baza, cat si un kit de refill perfect compatibil cu aceste modele de cartuse si informatiile necesare procesului de reincarcare cartus HP 652.

Este important ca reincarcarea sa se realizeze prin respectarea pasilor pe care acest gen de manopera il impune, pasi pe care ii veti putea invata usor prin simpla respectare a regulilor pe care le aflati fie de la producator, fie chiar direct de la magazinul Refill Market.

Retineti ca fiecare procedura de reincarcare cartuse pe loc pentru modelele de imprimante si multifunctionale prezentate anterior este disponibila atunci cand nu sunteti inca pregatiti sa realizati in regie proprie reincarcari de cartuse cu cerneala HP 652 black si/sau cu cerneala HP 652 color.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.