Cerneala refill HP 5075 si kit refill HP 5075

Pentru sustinerea activitatii elevilor si studentilor, dar la fel de bine si pentru a fi utilizat in propria locuinta, un multifunctional compact ramane cea mai buna solutie pentru necesitatile obisnuite de printare, copiere si scanare de documente in limita unui ciclu lunar de circa 1250 de coli.

Indentificat ca fiind cel mai performant multifunctional din aceasta categorie si care detine una dintre cele mai bune viteze de imprimare care se ridica la 20 de pagini pe minut pentru monocrom si 17 pagini pe minut pentru color in varianta de rezolutie 1200x1200dpi, acest multifunctional inkjet HP Deskjet Ink Advantage 5075 se califica fara ezitare pentru optiunile dumneavoastra.

In functie de rezolutia pe care o alegeti la imprimare puteti sa optati si pentru varianta optimizata la 4800x1200dpi, insa viteza de imprimare in aceasta situatie va atinge 10 pagini pe minut pentru moncrom si 7 pagini pe minut pentru color. Copiatorul furnizeaza pagini cu o rezolutie de 600x300dpi si o viteza de scanare de 3 pagini pe minut pentru color si 7 pagini pe minut pentru alb-negru. Scanerul poate atinge usor o calitate a imaginii din fisierele rezultate de 1200x1200dpi in varianta interpolata.

Este evident ca toata aceasta putere de procesare cu rezultate atat de bune se datoreaza nivelului de lucru pe care procesorul in are. La 800 MHz si cu o memorie RAM de 256 MB, nimic nu poate opri ca rezultatele sa fie foarte bune si mentinute pe termen indelungat de utilizare.

HP Deskjet Ink Advantage 5075 se bazeaza in mod direct si pe cartusele cu cerneala cu care functioneaza, cartuse pe care le veti gasi alaturi de multifunctional, gata pregatite pentru lucru. Aceste cartuse sunt de tip starter si furnizeaza circa 100 de pagini in varianta moncrom si circa 50 de pagini in varianta color.

Dupa terminarea lor atentia se poate indrepta catre variantele de cartuse de tip HP 652 negru pentru 360 pagini (F6V25AE) si HP 652 Tri-Color pentru 200 pagini (F6V24AE). Cand stiti ca urmeaza sa folositi intens pentru imprimare sau copiere acest multifunctional ati putea incerca cu maxim de beneficii si de calitate primite si cerneala refill HP 5075 + kit refill HP Deskjet Ink Advantage 5075.

Un astfel de pachet este disponibil si puteti primi toate detaliile legate de modul sau de utilizare direct de la tehnicienii profesionisiti ai Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Efortul personal minim pentru aceasta procedura se va reflecata atat economic, dar in special estetic, pentru ca rezultatele vor ramane neschimbate pentru toate filele printat sau copiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.