Cerneala refill Canon iP7250

Pentru toti cei care isi doresc un mic centru de imprimare color, sau alb/negru, care sa fie disponibil pentru intreaga familie, Canon a pregatit unul dintre cele mai performate printere pentru acasa – imprimanta cu jet color Canon iP7250.

Dotata cu sistem de receptie al datelor trimise de pe dispozitive mobile (Wi-Fi cu protocol IEEE802.11 b/g/n), dar si cu optiune de conectare prin interfata USB Hi-Speed, Canon iP7250 va incanta inca de la prima pagina sau DVD/CD imprimate. Motivul? Calitatea exceptionala a imprimarii care se datoreaza tehnologiei de printare cu 5 catuse de cerneala ce a fost implementata de Canon si care ajunge sa rivalizeze la performante cu cea pe care o regasiti in laboratoarele de prelucrare si imprimare imagini profesionale.

In termeni strict tehnici va aratam ca acest Canon iP7250 este pregatit sa imprime cu o rezolutie maxima de 9600×2400 dpi, stie sa economiseasca atat cerneala cat si hartie dupa conectarea modului duplex, iar la viteza aflam ca poate imprima pana la 15 pagini alb/negru sau 10 pagini color intr-un singur minut.

In ordinea fireasca a lucrurilor nu aveti decat sa alimentati sertarul de la baza imprimantei cu cel mult 150 de coli de hartie obisnuita, sau pe cel superior cu cel mult 20 de coli de hartie tip fotografica si sa lansati comenzile de imprimare. Cu siguranta ca in timp si in functie ritmicitatea imprimarilor si nivelul de acoperire al colilor de hartie, cerneala din cartusele initiale se va epuiza.

Cu toate acestea pentru inceput Canon va livreaza alaturi de imprimanta un pachet cu cartuse initiale standard in urmatoarea configuratie: Canon PGI-550PGBK negru pigment pentru cca. 300 pagini A/N, Canon CLI-551BK negru pentru cca. 320 pagini, Canon CLI-551C cyan pentru cca. 320 pagini, Canon CLI-551M magenta pentru cca. 320 pagini si Canon CLI-551Y galben pentru cca. 320 pagini.

Fie ca veti cumpara alte cartuse asemanatoare cu cele initiale, fie ca veti cumpara catuse tip XL de capacitate mare, aveti insa si o alta optiune. Puteti achizitiona de la Refill Market din Sos. Pantelimon 291, in Bucureti, un set complet de cerneala refill Canon iP7250, pentru reincarcarea cartuselor. Este un produs Ink Mate, complet compatibil pe care noi l-am testat pentru a fi siguri ca lucrand cu el, Canon iP7250 va reactiona cu aceeasi calitate a imprimarilor. Daca optati pentru reincarcarea cartuselor veti avea nevoie si de un reseter Canon PGI-550 CLI-551, pentru a reseta nivelul de cerneala al cartuselor dupa fiecare ciclu de utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.