Cartuse toner copiator color Konica Minolta Bizhub C364

Daca intentionati sa detineti propriul centru de producere a documentelor prin copiere, imprimare, scanare si chiar trimitere de fax, iar aparatul cu care lucrati sa fie unul complex din punct de vedere al facilitatilor pe care le ofera, este timpul sa acorati atentie acestui copiator color Konica Minolta Bizhub C364.

Canon este remarcabil atunci cand produce aparatura de birou si este deja stiut ca fiabilitatea si nivelul de calitate in raport cu consumurile de toner inregistrate este unul excelent. Cu un volum de printare maxim de 125000 de coli lunar, se poate spune ca veti detine unul dintre cele mai performante si de anduranta echipamente. Durata de viata a unui cartus cu toner negru este de circa 27000 de coli, iar pentru cele color, individual, este de 25000 de coli.

Memoria RAM standard cu care este echipat Konica Minolta Bizhub C364 este de 2048MB, la care se adauga un hard disk pretinstalat de 250GB, precum si un procesor de 1GHz. Conectarea se face fie prin retea cablata de tip 10-Base-T/100-Base-T/1.000-Base-T Ethernet, fie prin cablu USB 2.0. Stocarea momentana a documentelor prelucrate poate atinge un maxim de 10000 de coli.

Konica Minolta Bizhub C364 este prevazut sa copieze sau imprime atat coli in format A4, cat si coli in format A3. In aceste conditii este dotat cu sertare de intrare specializate a cate 500 de coli pentru fiecare dintre formate. In plus sertarele de iesire pot varia din punct de vedere al capacitatii intre 250 si 1000 de coli in functie de cerintele pe care le aveti pentru finalizarea cu sau fara capsare a documentelor tiparite.

La imprimare si copiere alb negru si color viteza de printare este de 36 de coli pe minut pentru formatul A4, iar pentru formatul A3 se vor prelucra pana la 18 pagini pe minut pentru ambele tipuri de imprimare. Copiatorul este dotat cu functia duplex care realizeaza 36 de pagini pe minut atat pentru color cat si pentru monocrom. Calitatea la copiere atinge o rezolutie de 600x600dpi, iar la imprimare nivelul este de 1200x1200dpi si se poate ridica pana la 1800x600dpi in modul optimizat.

Viteza de scanare, atat alb-negru cat si color este de 160 de coli pe minut, iar rezolutia generala este de 600x600dpi. Faxul trimite documente cu o rezolutie de 600x600dpi la viteza de 33,6 Kbps.

Avand in vedere capacitatea foarte mare de lucru a acestui echipament este de dorit ca lucrarile sa fie corect planificate pentru ca se presupune ca utilizarea lui se face intr-un birou care ruleaza zilnic volume mari pentru functiile de imprimare si copiere.

Pentru a nu intrerupe producatia biroului aprovizionarea cu cartuse toner copiator color Konica Minolta Bizhub C364 o veti putea face oricand de la centrul profesional pentru consumabile Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, fie direct din mgazin, fie prin comanda online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.