Cartuse toner copiator color Konica Minolta Bizhub C220

Destinat utilizarii in birouri care lucreaza in mod curent cu volume mari de documente alb-negru si color si care necesita copiere, imprimare, scanare si chiar trimitere prin fax, detinand functii multiple de colationare si capsare a acestora, precum si o capacitate foarte mare de lucru lunara, astfel putem defini acest copiator color Konica Minolta Bizhub C220.

Producatorul recomanda un volum lunar de copiere si imprimare de documente de circa 25000 de coli, insa exista si un maxim recomandat care nu va trebui sa depaseasca 35000 de coli. Cu aceste conditii respectate aveti la dispozitie oricare dintre functiile lui Konica Minolta Bizhub C220 pentru o perioada lunga de timp.

Este important de stiut ca durata de viata a cartusului cu toner pentru alb-negru este de circa 29000 de pagini, iar pentru cartusul color 115000 de pagini. In tot acest timp unitatea de  imagine va necesita inlocuire dupa rularea a circa 70000 de pagini pentru monocrom si circa 55000 de pagini pentru color. Nivelul de incarcare al tavilor de intrare este foarte mare, insa in mod standard tava poate primi pana la 1150 de coli, dar se va putea extinde incarcarea pana la 3650 de coli.

Fiind vorba despre un echipament de capacitate mare producatorul a optat pentru varianta retea cablata la sistemele de calcul pe care le detineti, in protocol 10-Base-T/100-Base-T/1.000-Base-T Ethernet, dar si prin cablu USB 2.0.

Konica Minolta Bizhub C220 este prevazut cu sertare pentru hartie in format A4 si hartie in format A3. Viteza de imprimare si copiere este diferita, astfel ca pentru formatul A4 se vor primi pana la 22 de coli prelucrate, iar pentru format A3 pana la 12 coli prelucrate. Ambele valori sunt disponibile atat pentru alb-negru, cat si pentru color.

In cazul in care se opteaza pentru printare sau copiere duplex, atunci se vor regasi in tava de iesire pana la 65 de coli A4 alb-negru si pana la 22 de coli A3 color. Aceste performante sunt datorate in mare parte procesorului de tip MPC8533 la 667 MHz, dar si setului de memorie RAM de 2048MB. Konica Minolta Bizhub C220 dipune si de un HDD cu o capacitate de 250GB.

Calitatea imprimarilor este sustinuta de o rezolutie de 1800x600dpi, iar pantru copiere rezolutia atinge standardul clasic de 600x600dpi.

Scanarea in mod regulat atinge viteza de 70 de pagini pe minut pentru ambele variante de document (a/n si color), iar rezolutia pe care o vor primi fisierele este de 600x600dpi. Transmisia prin fax a documentelor se realizeaza la o viteza de 33,6Kbps, acesta putand mentine in memorie pana la 2100 de destinatii.

In mod natural, avand la dispozitie aceste specificatii, lucrarile sunt sustinute foarte bine si productivitatea biroului va fi maxima. In aceste conditii este la fel de natural ca si consumul de toner sa fie specific volumului de lucru, iar pentru a fi siguri in fiecare zi ca nimic nu poate intrerupe activitatea obisnuita tineti in rezerva un toner Konica Minolta Bizhub C220.

Aceste produse sunt destinate utilizarii perfecte cu acest copiator si le puteti comanda online, sau cumpara direct din magazinul profesional pentru consumabile imprimante, multifunctionale si copiatoare, Refill Market, din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.