Cartus toner Minolta Bizhub 282

Avantajul utilizarii unui echipament profesional pentru birou conduce implicit la simplificarea activitatii si cresterea productivitatii angajatilor. Este cu siguranta mult mai eficient sa ai la dispozitie sertare pline cu hartie pentru imprimat si copiat documente pentru o zi intreaga si sa te concentrezi mai curand la producerea continutului documentelor pe care le trimiti spre imprimare, copiere, scanare sau trimitere prin fax.

Am pus astfel laolalta cele mai importante caracteristici ale acestui copiator Minolta Bizhub 282 care vine sa lucreze cu un procesor de 300 MHz si o memorie RAM de 2048MB. Copiatorul este pregatit sa serveasca utilizatorii conectati direct prin cablul USB 2.0, dar si printr-o conectare multipla in retea.

Capacitatea de incarcare cu hartie este foarte generoasa si se refera la formate de hartie ce pornesc de la A6, cel mai mic, pana la A3, cel mai mare. Tavile de incarcare in numar de doua pot primi fiecare pana la 500 de coli cu specific de greutate cuprins intre 60 si 90 g/m2. In caz de necesitate se poate alimenta cu hartie si manual insa greutatea hartiei va trebuie sa fie cuprinsa intre 50 si 210 g/m2.

Imprimarea documentelor se realizeaza la o viteza de 28 de pagini pe minut si la o rezolutie de 600×600 dpi, iar prima pagina printata dupa pornirea copiatorului va fi disponibila in doar 5,3 secunde. Copierea documentelor ruleaza pana la 17 pagini pe minut si va oferi o rezolutie indentica cu cea primita la printare. Minolta Bizhub 282 este prevazut cu sistem de imprimare duplex, care va reusi sa ofere pana la 28 de pagini pe minut.

Cu aceste caracteristici ramane doar sa fiti pregatiti sa preluati din tava de iesire cu o capacitate de 1200 de file sortate lucrarile asteptate, sau direct din tava de iesire cu capacitatea de 200 de file pe cele nesortate. Limita lunara recomadata de producator pentru lucrarile de imprimare si copiere este de circa 7000 de coli in conditiile in care capacitatea unui cartus cu toner este de circa 17500 de coli. Sunt valori care lasa cel putin loc de rezerva pentru lucrarile unui birou de medii dimensiuni, insa aprovizionarea cu toner este importanta pentru a nu stopa activitatea.

Prin urmare un cartus toner Minolta Bizhub 282 se poate achizitiona online sau direct in magazinul specializat pentru consumabile Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Produsul este in totalitate dedicat pentru acest model de copiator, insa pentru oricare alte nelamuriri echipa Refill Market va sta la dispozitie cu consultanta gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.