Cartus toner Lexmark MB2442adwe B232000

Impresionat din punct de vedere al vitezei de print6are si copiere a documentelor, fiabil pe o perioada mare de timp atata vreme cat producatorul indica o rulare lunara de pagini care se incadreaza intre 1000 si 10000 de pagini.

Sunt doua amanunte pe care merita sa va bazati daca ati decis ca aveti nevoie de un multifunctional robust, eficient si economic. Pe toate acestea si inca multe alte beneficii le veti primi pe loc dupa punerea in utilizarea a acestui multifunctional laser monocrom Lexmark MB2442adwe.

Pentru circa 6 secunde de asteptare aveti de primit in continuare nu mai putin de 40 de pagini copiate sau imprimate in fiecare minut in care Lexmark MB2442adwe lucreaza. Este o valoare excelenta atunci cand ritmul de lucru trebuie sa fie alert si nu exista motive pentru care sa se astepte prea mult ridicarea din tava de iesire a documentelor necesare.

Sistemul duplex incorporat este la randu-i foarte activ si furnizeaza circa 20 de pagini imprimate sau copiate pe ambele fete. Sustinerea utilizatorilor este accentuata si de prezenta sistemului de incarcare automanta a filelor pentru a fi printate sau copiate. ADF poate primi pana la 50 de coli deodata pe care la va gestiona rapid in functie de cerinte.

Daca va ganditi ca in spatele acestor performate care se transpun zilnic in beneficii pentru biroul care lucreaza cu acest Lexmark MB2442adwe sta vreun secret, ei bine nu este asa. Este atat de simplu pentru ca producatorul a ales sa doteze acest multifunctional cu un procesor specializat si care lureaza la 1 GHz si 1 GB de memorie RAM care genereaza suficienta putere chiar si pentru lucrari de mare anvergura cum sunt scanarile color sau printarea a sute de pagini provenite dintr-un singur fisier trimis in lucru.

Conexiunea de tip Wireless este prezenta si va fi apreciata de oricare angajat pentru ca practic Lexmark MB2442adwe va primi in orice moment cerinte de lucru fara a mai fi nevoie de o conexiune prin cablu.

Scanarea este capabila sa realizeze pana la 40 de pagini pe minut in monocrom, iar in color valoarea este la jumatate. Faxul este rapid si la fiecare 3 secunde va trimite spre destinatie o coala. Rezolutiile pentru toate functiile accesate sunt ridicate, astfel ca se porneste de la un 600x600dpi si se poate ajunge la 1200x1200dpi pentru o claritate exceptionala.

Un cartus starter oferit de producator va imprima pana la 2500 de coli. Dupa ce va fi terminat aveti la dispozitie utilizarea unui cartus cu o capacitate de 6000 de coli care este identificat prin modelul Lexmark B242H00.

Acest tip de cartus toner Lexmark MB2442adwe este oricand dispnibil pentru a-l cumpara direct din magazinul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, sau la fel de simplu il puteti comanda online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.