Cartus toner Lexmark MB2338adw

Un multifunctional cu o constructie speciala in privinta vitezei de lucru si care are in dotare standard functia Wireless, este tot ceea ce aveti nevoie pentru micul birou al firmei de servicii pe care o administrati.

Asa am definit doar doua dintre cele mai importante functii ale acestui multifunctional laser monocrom Lexmark MB2338adw pe care producatorul va invita sa-l utilizati in fiecare zi de lucru pentru necesarul de documente printate, copiate, scanate sau pentru trimiterea unor pagini prin fax.

Principalul beneficiu resimtit chiar de la prima sa utilizarea este, asa cum spuneam, viteza de imprimare sau copiere. Receptia a 36 de pagini pe minut la o rezolutie minima de 600x600dpi ce poate fi ridicata la 1200x1200dpi, va face ziua cu adevarat productiva.

Cum este posibil aceast lucru? Este foarte usor de realizat pentru Lexmark MB2338adw pentru ca se bazeaza pe o dotare hardware excelenta. Un procesor de 1 GHz si 1 GB de memorie RAM sunt permanent disponibili pentru a prelucra rapid si cu o calitate foarte buna paginile de imprimat, copiat, pe cele scanate sau pe cele trimise prin fax.

Partea superioara a aparatului este dotata cu un incarcator automat pentru colile de hartie pe care le copiati, scanati, sau pentru filele trimise prin fax. Este sistemul automat ADF, care simplifica intr-o maniera placuta utilizarea lui Lexmark MB2338adw si va lasa mai mult timp pentru alte activitati.

Este suficient sa plasati in ADF pana la 50 de coli pentru prelucrare si rezultatele le veti regasi fie in tava de iesire cu o capacitate de 150 de coli, fie in zona de depozitare a dispozitivului ADF pentru filele trimise prin fax.

Scanerul este si mai rapid in executarea lucarilor solicitate. Pentru scanari monocrome veti avea intr-un minut deja salvat fisierul ce contine cel putin 42 de pagini, iar pentru scanari color cel putin 20 de pagini vor fi marcate ca scanate de aparat. Faxul este capabil sa trimita spre destinatie informatie la o viteza de 33,6 kbps.

Hartia pe care o veti utiliza trebuie verificat sa fie incadrata in limintele de greutate ce sunt cuprinse inre intre 60 si 120 g/m2 pentru ca nivelul maxim lunar recomandat de pagini prelucrate sa fie usor de atins. Pentru un numar de 500 pana la 6000 de coli pe luna prelucrate cu acest Lexmark MB2338adw, producatorul garanteaza o functionare impecabila si de durata.

Primele 3000 de pagini sunt acoperite cu tonerul existent in cartusul starter pe care producatorul il ofera. Este un cartus de tip B232000 care detine o cantintate de toner ce permite rularea prin aparat a cel putin 3000 de pagini.

Un cartus toner Lexmark MB2338adw, sau varianta sa dubla ca si capacitate de pagini de printat sau copiat le veti putea gasi de cumparat sau comandat online la cel mai aprovizionat magazin de consumabile din Bucuresti. La Refill Market in sos. Pantelimon 291, produsele sunt certificate ca fiind autentice si garantia este prezenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.