Cartus toner Lexmark B2546dw

Cu un design clasic, insa care incorporeaza extrem de multe facilitati si putere de lucru, conectabila prin WiFi si cu consumuri de toner reduse in comparatie cu alte dispozitive asemanatoare, asa se remarca aceasta imprimanta laser monocrom Lexmark B2546dw.

Lexmark B2546dw a fost proiectata in special pentru viteza de printare. Nu ar fi niciodata posibile 44 de pagini pe minut in format clasic, sau 22 de pagini pe minut in formatul duplex integrat, atat timp cat procesorul si memoria nu ar fi capabile sa sustina acest efort.

Prin urmare cu o capaciatate de memorie de 512 MB RAM si un procesor la 1 GHz, sunteti deja in fata oricaror altor solutii de imprimanre pentru necesitatile zilnice ale birourilor de firma mica si mijlocie.

Spunem acest lucru pentru ca pe langa viteza si cantitatea de file prelucrate de Lexmark B2546dw poate sa atinga la un volum cuprins intre 2000 si 15000 de pagini pe luna, timp in care dispozitivul va lucra eficient si la o calitate constanta. Abia dupa circa 120000 de pagini va fi necesara inlocuirea unitatii de imagine, insa pana atunci vor fi trecut deja cateva luni bune, daca nu mai mult, in functie de ritmul de lucru.

Folosind hartie de calitate din gama marcata cu indicele 60 pana la 120 g/m2, puteti incarca maxim tava de intrare cu capacitatea de 350 de coli. Tineti cont ca pentru procesarea duplex este necesar sa aveti la indemana in sertarul lui Lexmark B2546dw hartie cat mai buna, adica greutatea sa se apropie de valoarea de 216 g/m2.

Primele 3000 de pagini pe care le veti imprima sunt deja asigurate de catre producator pentru ca alaturi de Lexmark B2546dw aveti deja un cartus de tip B243H00 pentru 6000 de pagini sau B233000 pentru 3000 de pagini.

Prin cumulare aceste caracteristici nu pot decat sa conduca la realizarea unei rezolutii de printare care porneste de la 300dpi si poate atinge fara probleme 1200x1200dpi. Pentru a mentine aceast beneficiu este evident ca trebuie sa aveeti in dotare si cartusele necesare pline cu toner.

Oricare dintre modelele aratate mai sus sunt disponibile la Refill Market pentru a fi utilizate drept toner Lexmark B2546dw. La sediul din sos. Pantelimon 291, echipa Refill Market este dispunsa sa va acorde asistenta gratuita in vedere alegerii celei mai consistente solutii in privinta cartusele utilizate lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.