Cartus toner Brother HL-1223WE

Pentru imprimari obisnuite realizate acasa, dar la fel de bine utilizabila si pentru mici lucrari de birou, aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL-1223WE va fi cea mai rentabila solutie pe termen lung.

Rentabilitatea lui Brother HL-1223WE vine in primul rand din calitatea paginilor pe care le poate printa incluzand costuri reduse in legatura cu tonerul consumat. Chiar si la o rezolutie de 2400x600dpi, cea mai mare posibil de seletat, catusul initial ar putea sa atinga valoarea de 1500 de pagini printate. In orice caz producatorul arata ca o odata la circa 12000 de pagini va fi necesara inlocuirea unitatii de imagine.

Aspectul lui Brother HL-1223WE este clasic, iar dimensiunile sale sunt convenabile chiar si atunci cand este asezata direct pe biroul de lucru. Conectarea la sistemul de calcul se face usor prin cablul de tip USB 2.0, insa puteti folosi atat de simplu transmiterea de date prin interdiul retelei WiFi cu care este dotata imprimanta.

Fiind vorba despre o masina care utilizeaza tehnologia laser monocrom, cartusul care va veni dotata este incarcat cu toner. Acest cartus este unul de tip starter si poate fi inlocuit cu unul asemanator de tip Brother TN-1090.

Pana la acel moment insa nu uitati sa aveti la dispozitie suficienta hartie pe care trebuie sa o alegeti din gama de greutate ce este cuprinsa intre  65 si 105 g/m2. Incarcarea tavii de intrare se face cu un volum de cel mult 150 de coli cand hartia disponibila are greutate de 80 g/m2. Daca volumul de printare zilnic sau la o singura solicitare depaseste 50 de coli, va trebui sa preluati filele prelucarate din tava de iesire pentru a nu-i depasi capacitatea.

Pentru lucrari cu volum ridicat va puteti baza pe memoria RAM de 32 MB care este suficienta pentru a sustine o incarcare eficienta a datelor pentru printare. Verificati constant calitatea imprimarii pentru a putea depista din vreme daca nivelul de toner din cartus este deja scazut.

Nu lasati consumarea completa a tonerului din cartus si cautati din timp un cartus pentru inlocuire la unul dintre cele mai bine aprovizionate magazine de profil, Refill Market. Acest toner Brother HL-1223WE il puteti prelua direct din sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, dar si prin comanda online care va sosi in cel mai scurt timp la adresa indicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.