Cartus original multifunctional Inkjet CISS Canon PIXMA G3400

Intotdeauna Canon a excelat in fiabilitate si costuri scazute de utilizare a imprimantelor sau a dispozitivelor all-in-one. Veti fi cel putin multumiti atunci cand veti pune in functiune si utiliza usor acest multifunctional Inkjet CISS Canon PIXMA G3400 care este dotat cu rezervoare de cerneala tip CISS pentru eliminarea grijilor legate de terminata subita a cernelurilor din cartuse. Canon PIXMA G3400 functioneaza conectat direct prin cablu USB Hi-Speed, insa cel mai convenabil este sa folositi optiunea Wi-Fi (802.11 b/g/n).

Sa ai pe birou un Canon PIXMA G3400 este sinonim cu a detine cheia care deschide posibilitatea unor volume mari pentru imprimare sau copiere, simultan cu o rentabilitate a costurilor foarte buna. La imprimare aveti de ales pana la un maxim al rezolutiei de 4800x1200dpi obtinuta prin tehnologie de imprimare cu 2 cartuse fine (negru si color). Viteza se ridica la aproape 9 pagini pe minut pentru imprimarea monocrom si circa 5 pagini pe minut pentru imprimarea color.

Alimentarea tavii cu hartie se poate face pana la un numar de 100 de coli, iar calitatea hartiei este bine sa fie aleasa in segmentul de 64-105 g/m², evident pentru hartia obisnuita. In schimb pentru imprimarile foto veti alege hartie recomandata Canon cu indicatia de cel mult 275 g/m². Formatele de hartie sau plicuri sunt multiple si cu siguranta aveti de unde alege: A4, A5, B5, Letter, Legal, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, plicuri (DL, COM10).

Cand veti lucra cu copiatorul puteti selecta functia de copiere multipla pana la 21 de exemplare, sau copiere fara margini, iar viteza de copiere va fi de 2,5 pagini pe minut. Scanerul cu suport CIS este pregatit sa furnizeze fisiere cu o rezolutie optica de 600x1200dpi, fiecare pagina A4 fiind prelucrata in cel mult 19 secunde.

Canon PIXMA G3400 este deja pregatit pentru lucru pentru ca vine dotat cu cartuse de cerneala standard Canon GI-490BK, Canon GI-490C, Canon GI-490M, si Canon GI-490Y, iar acoperirea estimata pe hartie obisnuita este de 6000 de pagini monocrom si 7000 de pagini color.

Atunci cand observati ca cerneala din cartuse este aproape epuizata pregatiti din timp o comanda la Refill Market (Bucuresti, Sos. Pantelimon 291) pentru un cartus original multifunctional Inkjet CISS Canon PIXMA G3400. Cu siguranta ca folosind astfel de consumabile calitatea imprimarilor va ramane constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.