Cartus compatibil Xerox WorkCentre 6027NI

Un birou complet utilat presupune punerea in functiune si utilizarea cu scop profitabil si timp cat mai scurt de executie a tuturor necesitatilor legate de imprimare, copiere, scanare si trimitere prin fax a documentelor pe care le produceti zilnic.

Pentru a beneficia ani la rand cu o precizie si calitate exemplara este timpul sa gasiti locul pentru acest multifunctional laser color Xerox WorkCentre 6027NI care este echipat cu cea mai noua tehnologie de printare monocrom si color incat sa satisfaca cerintele actuale in privinta claritatii si vitezei de lucru.

Xerox WorkCentre 6027NI vine dotat cu un procesor de 525 MHz si un set de memorie RAM de 512 MB pe care le va utiliza in totalitate pentru scopul multumirii celor care ii solicita diferite job-uri.

In ordinea punerii sale in functiune trebuie sa alegeti intre a-l conecta direct prin cablu USB la un unitate de calcul, sau sa realizati setarea pentru functionarea in modul WiFi. Pasul urmator este sa va aprovizionati, daca nu ati facut-o deja, cu hartie de calitate din gama de greutate cuprinsa intre  60 si 163 g/m² pe care o veti incarca in tava de intrare ce are o capacitate de 150 de coli. De la bun inceput tineti cont ca tava de iesire poate primi si retine in siguranta pana la 100 de coli, iar atunci cand doriti utilizarea sistemului ADF pe acesta il puteti incarca direct cu cate 15 coli pentru fiecare job de copiere, scanare sau trimitere de fax.

De aici inainte viteza de lucru va fi de cate 18 pagini pe minut pentru color si monocrom atat la imprimare cat si la copiere. Rezolutia este stabilita la 1200x2400dpi pentru imprimare, 600x600dpi pentru copiere si 1200dpi pentru scanare in modul interpolat. Faxul este capabil sa trimita fisiere la o viteza de 33.6 kbps, iar scanerul produce fisiere ce pot fi trimise si stocate direct in PC sau spre e-mail.

In timpul primelor zile de lucru cu acest Xerox WorkCentre 6027NI veti avea la indemana primele cartuse cu toner, de tip stater, pe care producatorul le ofera in pachet. Aceste cartuse sunt de tip Xerox 106R02760 pentru Cyan, Xerox 106R02761 pentru Magenta si Xerox 106R02762 pentru Yellow. Cartusul cu toner negru este de tip 106R02763. Toate aceste cartuse starter pot imprima pana la 500 de pagini, insa atunci cand sunt cumparate ulterior capacitatea lor se ridica la cate 1000 de pagini pentru cele color si 2000 de pagini pentru cel negru.

Pentru ca se presupune ca acest multifunctional este in serviciul unui birou care prelucreaza mult mai multe pagini fata de capacitatea unui cartus puteti optimiza costurile folosind cand este necesar cate un cartus compatibil Xerox WorkCentre 6027NI pentru fiecare culoare.

Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, va garanteaza ca nivelul de calitate pentru aceste produse este similar cu cel pe care deja l-ati exprimentat, prin urmare nu aveti nimic de pierdut in aceasta directie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.