Cartus compatibil Xerox WorkCentre 3225

Dezvoltat cu prioritate pentru a fi folosit individual in propriul birou, dar si de catre colective mici lucrative, cu o proiectare hardware si software indreptata spre economia de consumabile in general si eficienta in lucru datorata timpilor redusi de prelucrare a sarcinilor ce i se atribuie, acestea sunt primele impresii despre un multifuntional laser monocrom Xerox WorkCentre 3225.

De la pornirea lui Xerox WorkCentre 3225 vor trece doar 8,5 secunde pana la aparitia in tava de iesire cu o capacitate de 150 de coli a primei pagini printate, sau 10 secunde pentru o pagina copiata. Dupa acest prim moment cursivitatea va fi sustinuta de viteza de 28 de pagini pe minut, ceea ce reprezinta un plus in economia de timp atunci cand lucrati cu el.

Toate acestea, dar inca multe alte beneficii, sunt datorate procesorului de 600MHz si a memorie RAM de 256MB. Puteti opta pentru conectare rapida prin cablu USB 2.0, prin retea locala de tip 10/100Base-T Ethernet, insa cea mai des accesata metoda este cea prin Wi-Fi b/g/n.

Rezolutia la imprimare este stabilita implicit la valoarea de 600x600dpi, dar o veti putea urca pana la 4800x600dpi in modul optimizat. Pentru copiere rezolutia de 1200x1200dpi se poate obtine oricand activati sistemul de imbunatatire a imaginii rezultate.

Scanarea se va realiza in protocol via TWAIN/WIA, si se poate directiona ca rezultat spre PC sau spre WSD, insa exista optiune suplimentara pentru scanare spre e-mail. Rezolutia ajunge pana la 600x600dpi, color sau alb-negru in 8 biti de nuanţe de gri, iar formatele fisierelor rezultate vor fi de tip PDF, JPEG sau TIFF.

Pentru utilizarea faxului aveti un set complet de optiuni, usor accesibile si programabile cum ar fi: raspuns si reapelare automate, micsorare automata, trimitere spre mai multe destinaţii, expediere de fax color, filtrarea faxurilor nedorite, setarea unui ton de apel distinct, agenda pentru adresele personale de fax sau primirea direct in calculator a faxurilor receptionate.

Suplimentar facilitatilor specifice fiecarei functii veti putea folosi modul economic pentru reducerea consumului de toner, selectarea modului de imprimare pentru brosuri sau postere, ignorarea eventualelor pagini goale, marirea si micsorare imagini prin scalare, selectarea ordinei pentru imprimare, amplificarea contrastului pe margini, reglarea fina a luminozitatii si a contrastului.

Alimentarea tavii principale de intrare cu maximul de 250 de coli se va realiza cu hartie cu o calitate cuprinsa intre 60-163 g/m2, iar volumul maxim lunar recomandat de producator este de 30000 de pagini prelucrate. Din acest moment cu cartusul de toner livrat veti putea imprima sau copia pana la 1500 de pagini, iar mai apoi se pot utiliza urmatoarele catuse: cartus de imprimare pentru 3000 de pagini Xerox 106R02778, cartus de imprimare varianta dubla pentru 2×3000 de pagini Xerox 106R02782 si unitate de imagine pentru 10000 de pagini Xerox 101R00474.

Luati in cosiderare si utilizarea unui cartus compatibil Xerox WorkCentre 3225 pe care il puteti comanda la Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Avantajul utilizarii acestui cartus este cert si calitatea imprimarilor va ramane intacta. Noi, la Refill Market am testat acest model de cartus direct pe Xerox WorkCentre 3225 cu rezultate remarcabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.