Cartus compatibil Xerox Versa LinkB400 sau B405

Pentru cele mai multe dintre birourile cu volum mediu si mare de lucrari de imprimare, copiere si scanare de documente, Xerox propune punerea in functiune a uneia dintre aceste imprimante.

Cele doua versiuni de imprimanta laser monocrom Xerox Versa LinkB400 sau B405 sunt configurate special pentru a fi utilizate eficient in functie de varietatea lucrarilor necesare in fiecare zi, dar si in functie de volumul acestora. Prin urmare modeul B400 este clar dedicat birourilor care au ca necesar doar imprimarea de documente, in timp ce modelul B405 va fi foarte bine primit de utilizatorii care folosesc in sarcinile de lucru pe langa imprimare si copierea sau scanarea de documente.

Per asamblu ambele echipamente sunt dotate cu acelasi model de procesor din gama DualCore la o viteza de 1.05 GHz, iar memoria RAM disponibila este de 2 GB. Viteza de lucru in pe fiecare functie in parte se situeaza la circa 45 de pagini pe minut, aspect care in mod cert nu va produce vreo intarziere in lucrarile zilnice.

Ambele echipamente sunt dotate cu acelasi set de posibilitati de conectare la sursele de date pe care le primesc pentru prelucrare. Ca atare aveti de ales intre conexiunea de tip Ethernet 10/100/1000 Base-T, sau o conexiune direct prin cablul de mare viteza USB 3.0. Pentru confortul a mai multi utilizatori este disponibila si conectarea la distanta prin sistemul Wi-Fi 802.11n.

Daca conexiunile au fost realizate, nu va ramane decat sa alimentati sertarul sau sertarele cu care sunt dotate aceste echipamente cu o hartie de calitate. Modelul B405 este in mod cert favorit pentru nivelul de incarcare cu consumabile la nivel de hartie, insa si B400 poate sa faca fata cel putin pentru o zi de lucru intr-un birou de capacitate medie.

Interactiunea cu aceste imprimante laser monocrom se face extrem de usor prin intermediul unui ecran LCD color care afiseaza pictograme sugestive. Toate setarile si starea de lucru a echipamentului vor fi disponibile pe acest ecran.

In aceste conditii inceperea lucrului este pregatita in orice moment mai ales ca producatorul a lasat in cutie si un cartus plin cu toner. Este un model de tip Xerox 106R03581 care poate produce nu mai putin de 5900 de pagini printate sau copiate. Pentru oricare dintre aceste imprimante puteti sa optati si pentru solutii extravolum, adica un cartus de tip Xerox 106R03583 care produce pana la 13900, sau si mai mult, un cartus de Xerox 106R03585 pentru 24600 de pagini.

Cu oricare dintre aceste cartuse veti obtine o calitate impresionanta pentru ca rezolutia va fi de 1200×1200 dpi, iar timpul de asteptare nu va depasi 8 secunde pana cand o prima pagina imprimata va fi gata.

Cu fiecare zi de lucru nivelul tonerul in cartus va scadea, de aceea este util sa aveti in vedere dotarea biroului cu o rezerva de cartus compatibil Xerox Versa LinkB400 sau Xerox B405. Acest model de cartus il puteti cumpara direct din magazinul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, sau il puteti primi prin curier in cel mai scurt timp, insa fiind un model nou este nevoie de o precomanda pentru a va asigura disponibilitatea produsului in stoc.

Echipa Refill Market garanteaza ca performantele acestui cartus sunt foarte bune, el fiind deja testat pe acelasi model de imprimanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.