Cartus compatibil Xerox Phaser 3320

Includeti eficienta si calitate in cadrul oricarui birou profesional si profitati de calitatea unui produs specializat pentru a fi folosit zilnic si pe o durata mare de timp. Este vorba despre aceasta imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3320 care se poate configura extrem de rapid pentru a fi folosita de toti membrii echipei.

Oricat de incarcata ar fi o zi de lucru legat de numarul de printari care sunt solicitate, Xerox Phaser 3320 este capabila sa raspunda rapid si sa furnizeze o calitate excelenta pentru toate colile printate. Acest prim si atat de important beneficiu este datorat in principal procesorului cu viteza de 1 GHz si a capacitatii de 512 MB RAM care pot gestiona fara probleme sarcini multiple de imprimare.

Simplitatea in utilizare este cuvantul de ordine pentru Xerox Phaser 3320 pentru ca din start aveti de ales pentru o conectivitate multipla, fie prin Wireless, fie prin retea cablata, dar si prin clasicul cablu USB. Sunteti invitati sa alimentati imprimanta cu hartie de calitate care trebuie sa fie aleasa din gama de greutate cuprinsa intre 60 si 220 g/m². In tava de intrare se pot stoca pana la 300 de coli, iar tava de iersire va fi perfect incapatoare pentru cel mult 150 de coli.

Lucru poate sa inceapa pentru ca din start aveti la indemana si un cartus starter de tip Xerox 098N02189 ce este plin cu toner pentru a imprima circa 5000 de coli. Sunt deasemenea disponibile pentru achizitionare ulterioara si cartuse cu toner, de mare capacitate, de tip 106R02307 care sunt capabile sa printeze circa 11000 de coli.

Pana la epuizarea tonerul din cartusul starter aveti doar sa va bucurati de o calitate ireprosabila a imprimarilor produse de acest Xerox Phaser 3320, rezolutia de printare fiind de 600x600dpi, iar viteza spre tava de iesire fiind de 35 de pagini pe minut.

Prin urmare este atat de limpede ca productivitatea va fi foarte buna, insa aveti totusi in atentie si posibilitatea achizitionarii din timp a unui cartus compatibil Xerox Phaser 3320 pentru a nu avea sincope in productie. Acest tip de cartuse sunt 100% produse si configurate pentru a genera calitate in lucru impreuna cu acest model de imprimanta si le puteti achizitiona online sau direct de la magazinul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.