Cartus compatibil Xerox Phaser 3260

Usor de utilizat inca de la prima punere in functiune, cu posibilitate de accesare multipla dinspre dispozitive mobile si cu o rata extrem de profitabila intre calitatea imprimarilor raportata la consumul de toner, asa este caracaterizata aceasta imprimanta laser alb-negru Xerox Phaser 3260.

Se va integra pe nesimtite pe orice masa de lucru de acasa, sau la biroul firmei si va lucra constant si pe durata mare de timp pentru ca producatorul arata ca la un volum recomandat de cel mult 30000 de imprimari pe luna Xerox Phaser 3260 se va comporta impecabil.

Exceleaza prin viteza, insa nu ramane niciodata in urma in privinta calitatii. Dupa primele 8,5 secunde de la pornire va lasa in tava de iesire cu capacitate de 150 de coli prima pagina printata, iar apoi ritmul de lucru va deveni constant la 28 de pagini pe minut.

Este tot ce va puteti dori de la o imprimata monocrom, iar daca peste acest beneficiu suprapunem si nivelul rezolutiei de 600x600dpi setata ca implicita, sau 4800x600dpi in modul optimizat, atunci stiti deja ca impactul vizual al paginilor imprimate va fi cu adevarat exemplar.

Toate acestea se intampla gratie tehnolgiei incorporate de Xerox in aceasta imprimanta. Este dotata cu un procesor de 600Mhz, care isi justifica pe deplin prezenta in viteza de procesare a informatiilor primite de la utilizator, dar si pentru capacitatea a conecta imprimata in mod Wi-Fi b/g/n sau prin cablu de mare viteza de tip USB 2.0. Memoria RAM de 256MB ajuta esential la inmagazinarea fisierelor de dimensiuni software mari, incat lucrul sa fie perfect fara a fi uitata vreo pagina de imprimat.

De aici inainte va puteti baza pe accesarea functiilor lui Xerox Phaser 3260 care nu sunt deloc de neglijat, spre exemplu: modul economic pentru toner, imprimarea de postere ori brosuri, modul de ignorare a paginilor goale, scalarea cu micsorare sau marire, posibilitatea de dimensionare la intregul format al paginii, suprapuneri de imagini, alegerea ordinei de imprimare, reglajul luminozitate sau a contrastului, etc.

In practica incarcarea la capacitatea maxima de 250 de coli a tavii de intrare va trimite deja mult mai aproape de primele pagini imprimate. Folosind hartie standard din gama de calitate 60-163 g/m2 si primul catus cu toner pe care Xerox il lasa in cutia imprimantei pentru acoperirea a circa 1500 de pagini, experienta cu Xerox Phaser 3260 va fi cel putin placuta.

Dupa epuizarea tonerului initial aveti de optat pentru un cartus cu toner pentru 3000 de pagini Xerox 106R02778, sau un pachet cu doua unitati de toner 2×3000 de pagini Xerox 106R02782. Este necesar deasemenea si unitatea de cilindru care va extinde lucrul cu aceasta imprimanta pentru inca circa 10000 de pagini Xerox 101R00474).

Pentru oricare alte situatii, in special atunci cand stiti ca aveti un volum mare de lucru, puneti deoparte si un cartus compatibil Xerox Phaser 3260 pe care il puteti cumpara sau comanda online de le Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Acest produs este 100% compatibil si in prealabil lotul de cartuse a fost testat de tehnicienii Refill Market pe acest model de imprimanta pentru a fi siguri ca rezultatele printarii vor ramane intacte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.