Cartus compatibil Xerox Phaser 3020

Sa obtii rapid si fara prea multe complicatii un document tiparit acasa este tot ce iti poti dori de la o imprimanta laser. Sa poata fi mentinuta o calitate impecabila a imprimarilor pe termen lung si la costuri extrem de avantajoase, este tot ce-ti poate oferi aceasta imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020.

Sunt doar primele beneficii pe care le vei primi odata cu punerea in functiune a lui Xerox Phaser 3020 care este gata pregatit sa-si arate calitatile sustinute tehnic de un procesor de 600MHz si o capacitate de memorie de 128MB RAM. Din acest moment paginile imprimate vor curge una dupa cealalta la o viteza de 20 pe minut, insa este important sa nu depasesti un ciclu maxim lunar de 15000 de pagini. Daca te grabesti, timpul de 8,5 secunde pana la aparitia in tava de iesire a primei pagini este cel putin perfect cand ai nevoie rapid de rezultatul muncii tale.

Vrei sa elimini cablarea? Xerox Phaser 3020 iti indeplineste si aceasta dorinta pentu ca este dotat cu Wi-Fi b/g/n, dar la nevoie ai conectivitate si prin USB 2.0 de mare viteza. Claritatea lucrarilor imprimate se exprima printr-o rezolutie de 600x600dpi, sau poti selecta pana la 1200x1200dpi atunci cand este neaparat necesar. Oricand poti sa accesezi din setari modul economic, ignorarea paginilor goale sau amplificarea contrastului pentru margini.

Daca toate acestea iti sunt pe plac incarca tava de intrare cu maximul de 150 de coli de tip hartie standard de 60-163 g/m2 si fii pregatit sa primesti in tava de iesire cel mult 100 de coli imprimate, aceasta fiind capacitatea maxima de stocare la iesire. Pentru situatia in care doresti imprimare fata-verso, aceasta procedura va trebui sa o faci manual, pagina cu pagina.

Pentru inceput producatorul a pus langa Xerox Phaser 3020 un cartus initial cu toner care poate acoperi circa 700 de pagini. Dupa epuizarea sa poti accesa un cartus pentru 1500 de pagini Xerox 106R02773, sau pentru mai multa economie un set de doua cartuse la pachet, adica 2 unitati (2×1500 pagini) tip 106R03048.

Cu toate acestea varianta cea mai economica o poti primi daca alegi sa mergi intr-un centru profesional de consumabile si reincarcari cartuse imprimanta. La Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, poti sa achizitionezi direct sau online un cartus compatibil Xerox Phaser 3020. Aici poti avea certitudinea ca produsul este in totalitate compatibil cu imprimanta ta Xerox 3020 si vei ramane la acelasi nivel din punct de vedere al rezultatelor imprimarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.