Cartus compatibil Samsung SL-M3325ND

Daca aveti lucrari zilnice ce trebuiesc imprimate cu o calitate foarte buna si nu doriti sa asteptati prea mult timp pana sunt gata, atunci indreptati-va atentia spre o astfel de imprimanta laser monocrom Samsung SL-M3325ND. Este in mod cert un produs care a fost proiectat pentru fiabilitate in scopul sustinerii unei productivitati excelente in cadrul firmelor mici sau mijlocii din punct de vedere al volumului de printari lunare.

Samsung SL-M3325ND se remarca din primul moment pentru ca este o imprimanta compacta si care nu va deranja activitatea zilelor de lucru chiar daca o veti instala pe birou langa desktop sau laptop. Conectarea este la alegere intre un sistem clasic cu cablu USB 2.0 de mare viteza si o solutie de tip retea pe care o are deja inclusa si disponibila.

Asa cum va asteptati de la o imprimanta monocrom viteza de lucru trebuie sa fie ridicata, lucru care se va si intampla la un ritm de 33 de pagini pe minut, prima pagina fiind deja executata in doar 6,5 secunde. Calitatea imprimarii este la nivelul de 1200x1200dpi, lucru care aduce in mod cert o vizualizare impecabila chiar a unei tiparituri pentru care ati ales fonturi cu inaltime redusa.

Pentru a fi siguri de aceste performate producatorul lui Samsung SL-M3325ND a dotat-o cu un procesor de 600 MHz si o memorie RAM de 128 MB. In aceste conditii este recomandat un ciclu lunar maxim de printare de pana la 50000 de copii.

Primul cartus ce este livrat cu imprimanta este unul starter de tip MLT-D204S si are o capacitate de circa 3000 de pagini printate. Cu aceste avantaje deja primite nu ramane decat sa achizitionati hartie de buna calitate, indicatiile producatorului fiind legate de o greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m². Tava de intrare poate primi cel mult 250 de coli, iar tava de iesire este pregatita sa receptioneze pana la 150 de coli gata imprimate.

Pe toate durata utilizarii lui Samsung SL-M3325ND se vor putea folosi pentru inlocuire cartuse cu toner de tip MLT-D204S pentru o capacitate de imprimare de pana la 3000 de pagini, sau cartuse cu toner de tip MLT-D204S ce extind capacitatea de imprimare pana la 5000 de pagini.

In contextul unui ritm mare de lucru lunar puteti aprecia ca fiind cel putin profitabil financiar sa includeti si folosirea unui cartus compatibil Samsung SL-M3325ND, Samsung MLT-D204L pe care il gasiti oricand la Refill Market in sos. Pantelimon 291 – Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.