Cartus compatibil Samsung SL-M2070W

Pentru performante deosebite pe care le vei primi la un cost mai mult decat rezonabil in privinta consumabilelor, acest multifunctional laser monocrom Samsung SL-M2070W devine pe loc prima optiune pe care sa o ai in vedere pentru dotarea biroului la care lucrezi. Este o varianta ideala in special pentru birourile de afaceri mici, dar si pentru dotarea rezidentiala datorita costurilor foarte reduse de intretinere in comparatie cu pachetul de functii si beneficii primite.

Este un produs Samsung care este apreciat de toti pasionatii acestei marci pentru ca se va aseza foarte bine in spatiul de lucru generand cele trei functii de baza: printarea, copierea si scanarea de documente monocrom.

Conectarea cu dispozitive mobile este unul dintre atuurile lui Samsung SL-M2070W pentru ca este dotat cu functia Wireless Direct pentru aplicatii mobile de tip Samsung Cloud Print, sau Google Cloud Print in protocol 802.11 b/g/n. Suplimentar beneficiati si de conexiunea de mare viteza prin cablul USB 2.0.

Tava de intrare este pregatita sa preia pana la 150 de coli, iar tava de iesire poate primi gata tiparite pana la 100 de coli. Dimensiuni pentru hartie acceptate sunt din gama A4, A5, B5, B5, Oficio sau plic DL si C5. Hartia va putea fi tip simpla, color, pretiparita sau reciclata, dar si etichete ori pentru corespondenta insa cu caracteristica de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m².

Viteza procesorului urca pana la 600 MHz si memoria RAM este de 128 MB. Pe ecranul LCD cu 2 linii si 16 caractere pe linie, se pot vedea clar toate informatiile despre lucrarile in desfasurare.

Primele pagini imprimate vor fi foarte rapid prelucrate pentru ca viteza de imprimare atinge 20 de pagini pe minut, iar rezolutia se poate stabili pana la 1200x1200dpi in modul optimizat. Chiar si atunci cand te grabesti Samsung SL-M2070W va furniza prima pagina imprimata in doar 8,5 secunde.

Copiatorul pastreaza similaritatea caracteristicilor imprimarilor in privinta vitezei, insa rezolutia atinge valoarea de 600x600dpi si numarul maximi de copii la o singura comanda este de 999. Se pot realiza scalari ale imaginii rezultate la copiere in plaja de 25 pana la 400%.

Pentru scanare ai la dispozitie un rezultat de calitate care atinge 1200dpi in varianta optimizata, iar fisierele pot avea extensii de tip PDF, JPG sau TIFF. Trimiterea imaginilor scanate se realizeaza digital spre WSD, scanare pe WSD sau scanare spre PC.

Samsung SL-M2070W este dotat de la bun inceput cu un cartus cu toner demo Samsung MLT-D111S pentru circa 500 de pagini, iar ulterior vei putea folosi un cartus standard Samsung MLT-D111S pentru circa 1000 de pagini, sau un cartus de capacitate mare cu toner Samsung MLT-D111L pentru circa 1800 de pagini.

Varianta economica si totodata perfect calitativa in privinta claritarii imprimarilor si copierii de documente este alegerea unui cartus compatibil Samsung SL-M2070W de la Refill Market. In sos. Pantelimon 291, Bucuresti, aveti la dispozitie tot sprijinul echipei noastre in alegerea de consumabile pentru imprimante si veti afla ca acest model de cartus este testat chiar pe acest tip de imprimanta pentru compatibilitate 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.