Cartus compatibil Samsung M2885FW

Toti utilizatorii unui multifunctional laser monocrom Samsung M2885FW sunt deja invatati cu beneficiile pe care acest All In One le ofera in fiecare zi de lucru a biroului in care este utilizat.

Prima si cea mai importanta caracteristica este viteza de lucru care se ridica la nu mai putin de 29 de pagini pe minut imprimate sau copiate. La o astfel de viteaza este evident ca topul de 250 de coli pe care il asezati in tava de intrare se va epuiza rapid, iar rezultatele receptionate vor fi excelente din punct de vedere al rezolutiei. Nu trebuie sa uitati ca nivelul de calitate al unei imprimari este dat si de calitatea hartiei pe care optati sa o asezati in tava de intrare. Astfel, producatorul arata ca pentru acest model de multifunctional veti alege hartie care sa se incadreze la indicele de greutate intre valorile de 60 si 163 g/m².

Daca nu ati stiut pana in prezent aflati ca Samsung M2885FW ofera o rezolutie de pana la 4800x600dpi la imprimare si pana la 1200x1200dpi la copiere si scanare, cu precizarea ca la scanare rezolutia poate fi obtinuta doar in varianta optimizata.

Folosirea sistemului de incarcare automata al colilor pentru copiere, scanare sau trimitere de fax (ADF) este cu atat mai mult bine-venita pentru ca sistemul poate incarca pana la 40 de coli dintr-o data, lucru care amplifica si mai mult productivitatea. Fax-ul este foarte rapid la viteza de 33,6 kbps, iar memoria sa de 8MB indica ca veti putea trimite volume mari de documente la o singura actiune.

Este evident ca astfel de calitati sunt datorate in primul rand procesorului de 600 MHz, dar si capacitatii de memorie RAM de 128 MB, care lureaza precis in folosul utilizatorilor. Conectarea spre acest multifunctional se poate realiza prin WiFi, aspect atat de solicitat in acest moment, dar si prin cablul de mare viteza USB 2.0.

Lucrarile realizate in primele zile, sau poate chiar o luna de zile, sunt asigurate prin cartusul starter cu toner negru cu un volum de printare de circa 500 de coli. Cele mai des utilizate cartuse cu toner sunt cele de tip toner Samsung negru 1200 pagini tip MLT-D116S, sau toner Samsung negru 3000 pagini de tip MLT-D116L.

Dincolo de aceste prime sute de pagini prelucrate cu acest multifunctional este deja timpul sa va ganditi care ar putea fi solutiile de completare a stocului cu cartuse cu toner pentru a nu ramane vreodata in pana. Cea mai mare parte dintre utilizatorii lui Samsung M2885FW folosesc deja varianta de cartus compatibil Samsung M2885FW, Samsung MLT-D116L.

Acest produs de principiu este disponibil in stocul magazinului profesional pentru cartuse si servicii de reincarcari cartuse pe loc, Refill Market, insa este indicat sa faceti o rezervare in prealabil, pentru a va sigura ca produsul este la magazinEchipa magazinului poate fi gasita in sos. Pantelimon 291 din Bucuresti, iar comenzile online pot trimise in orice zi, asta daca nu cumva sunteti in zona si doriti sa cumparati direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.