Cartus compatibil OKI B412dn

Special conceputa pentru a fi utilizata in societati comerciale care au o activitate medie spre mica pentru lucrarile de printare zilnice, cu o capacitate foarte buna de a economisi timpul de asteptare, spatiul necesar pentru instalare si resurse economice in privinta consumabilelor, asa se poate caracteriza foarte succint aceasta imprimanta laser monocrom OKI B412dn.

Cu OKI B412dn ziua de lucru este mult mai usor de trecut pentru ca este oricand capabila sa imprime la nivel profesional de calitate zeci sau chiar sute de pagini care vor avea aceeasi caracteristica de calitate. Rezolutia poate fi setata la un maxim de 1200x1200dpi, iar procesorul de 667 MHz  si memoria RAM de 512 MB colaboreaza impecabil in scopul beneficiilor pe care le veti primi in timpul utilizarii.

Este important sa alimentati tava de intrare cu o capacitate 250 de coli cu formate de hartie de cea mai buna calitate. Marja de greutate indicata de catre producator trebuie sa se incadreze intre 65 si 105gr/m², contribuind in acest mod la mentinerea in stare perfecta a mecanismelor imprimantei, precum si la calitatea desavarsita pe fiecare pagina printata.

Cartusul starndard cu care aceasta imprimanta este livrata este de tip OKI 45807101 si va asigura un volum inintial de circa 1000 de pagini. In mod obisnuit cu acest tip de cartus veti putea printa pana la 3000 de pagini in format A4, asta daca nu doriti si este necesara alimentarea imprimantei cu un cartus de tip OKI 45807105 care ridica autonomia de printare pana la circa 7000 de pagini. Cand veti depasi un volum total de 20000 de pagini, va fi necesar sa comandati o unitate de imagine de tip Oki 44574301.

Pana atunci insa bucurati-va de lucrul extrem de precis cu OKI B412dn care va fi pregatita de imprimare in mai putin de 17 secunde cand o veti porni la prima ora a zilei de lucru. Pe toata durata zilei, atat timp cat este in standby, OKI B412dn va reactiona foarte rapid la comenzile primite, in doar 5 secunde, pornind printarea intr-un ritm de 33 de pagini pe minut.

Puneti intotdeuna in rezerva un cartus cu toner pentru ca mai devreme sau mai tarziu veti avea un volum mare de lucrari si nu este placut sa ramaneti fara consumabile. Astfel, un cartus compatibil OKI B412dn este in acest moment disponibil pentru livrare imediata la Refill Market in sos. Panetelimon 291, in Bucuresti.

Produsul este certificat si verificat de catre tehnicienii centrului profesional pentru consumabile si reincarcari cartuse pe loc, prin urmare nu veti elimina nimic din calitatea si performantele imprimantei cu care lucrati zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.