Cartus compatibil Kyocera FS-1220MFP

Robust si totodata cu un volum convenabil pentru a fi utilizat chiar si in biroul de acasa. Cu un volum de 20 de pagini pe minut printate sau copiate si mai putin de 20 de secunde timp de incalzire, acest multifunctional laser monocrom Kyocera FS-1220MFP va invita sa lucrati lejer si economic toata documentele de care aveti nevoie.

Pentru inceput este suficient sa alegeti hartie de calitate cu care sa incarcati tava de intrare cu o capacitate de 250 de coli. Indicele de referinta al greutatii pentru hartie trebuie sa fie cuprins intre 60 si 220 g/m2, iar formatele suportate sunt de tip A4, A5, A6, B5, Letter sau Legal.

Dupa conectarea prin cablu de mare viteza USB 2.0 este suficient sa lasati acest multifunctional sa lucreaze sarcinile ce i le atribuiti. Procesorul are o viteza de 390 MHz, iar memoria RAM este de 64MB. Cu aceste valori timpul de asteptare pana la prima pagina printata sau copiata va fi de doar 8,5 secunde.

In privinta rezolutiei calitatea este foarte buna si indica valori de 600x600dpi pentru copiere si scanare, iar la imprimare se pot atinge nu mai putin de 1800x600dpi in modul optimizat. In timpul lucrului profitati din plin si de facilitatea oferita de producator prin instalarea unui sistem automat de incarcare a colilor de hartie. Daca scanati sau copiati documente, tava de incarcare a sistemului ADF poate primi pana la 20 de coli.

Pentru conservarea starii tehnice pe o durata mare de timp pentru acest Kyocera FS-1220MFP sunteti invitati sa respectati nivelul maxim de pagini prelucrate lunar. Este vorba despre un numar de 20000 de coli trecute prin multifunctional, valoare care il include perfect in categoria aparatelor de birou pentru firme mici si mijlocii.

Prima impresie va fi excelenta atunci cand veti lucra cu Kyocera FS-1220MFP. Un motiv in plus sa stati cel putin cateva zile fara grija consumabilului toner este oferit chiar de producator. In pachet este inclus un cartus cu toner starter pentru lucrul a circa 700 de pagini.

Cartusul incarcat la capacitate maxima este de tip Kyocera TK-1115 si are o capaciate de lucru estimata la 1600 de coli. Sunteti singurii care puteti aprecia care este capacitatea necesara de toner pentru o luna de zile, sau o anumita perioada de timp, drept pentru care ati putea avea in rezerva si un cartus compatibil Kyocera FS-1220MFP.

Acest produs este 100% verificat si contine toner de cea mai buna calitate pentru acest multifunctional. Garantia este oferita chiar de catre echipa Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, loc in care sunteti invitati sa verificati oferta de servicii si consumabile pentru aparatura de birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.