Cartus compatibil imprimanta laser HP Jet Pro M203dw

Renumita pentru cartusele sale JetIntelligence imprimanta laser HP Jet Pro M203dw este pregatita in orice moment sa iti ofere cea mai autentica experienta in printarea de documente clare si cu un contrast foarte bun. Facilitatea de a printa fata-verso este perfecta atunci cand numarul paginilor este ridicat si contribuie semnficativ la reducerea cu 50% a consumului de hartie.

Fiind dotata cu un procesor de 800 MHz si o memorie de 256 MB timpul de asteptare pana la aparitia primei pagini este de doar 6,7 secunde la pornirea de la zero a imprimantei, pentru ca ulterior viteza de imprimare sa fie de 28 de pagini pe minut. La optiunea FastRes imprimanta ridica rezolutia la 1200x1200dpi, lucru care se va remarca in mod clar pe colile de hartie imprimate. In rest o rezolutie clasica de 600x600dpi este cel putin suficienta chiar si pentru documente care nu sunt neaparat ciorne de lucru.

Ecranul LCD ofera vizibilitate foarte buna pentru observarea stadiului in care se afla in lucru imprimanta si a comenzilor pe care le primeste. Cea mai convenabila conectare este cea de tip Wireless, insa oricand se poate folosi cablul USB 2.0 sau o conexiune la retea de tip Ethernet 10/100.

Hartia utilizata este indicat sa detina caracteristici de calitate cuprinse intre 60 si 163 g/m², iar formatele suportate in tava de intrare cu o capacitate de 250 de coli pot fi din gama A4, A5, A6 sau B5.

Pentru inceput producator iti ofera un cartus cu toner LaserJet HP Starter Negru pentru circa 1000 de pagini, precum si un tambur de imagine LaserJet HP pentru rularea a circa 23000 de pagini. Tipul de cartuse pe care le poti utiliza dupa terminarea tonerului initial sunt din gama cartus cu toner LaserJet original HP CF230A 30A pentru 1600 de pagini, sau un cartus cu toner LaserJet original HP CF230X 30X pentru circa 3500 de pagini. Este disponibil deasemenea si tamburul de imagine LaserJet original HP CF232A 32A pentru inca 23000 de pagini.

Pentru continuarea unor lucrari ample, dar si pentru economia realizata in general la utilizarea pe termen lung a acestei imprimate te vei putea folosi de un cartus compatibil HP Jet Pro M203dw. Este disponibil prin achizitie directa sau online din magazinul specializat Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti si dispune de garantia realizarii unor imprimare de foarte buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.