Cartus compatibil HP Pro MFP M426Dw

Activarea rapida pentru printarea chiar si a unei pagini, robustete si fiabilitate foarte mare in timp, consum redus de toner si inca alte facilitati pentru care merita sa detii pe birou acest multifunctional HP Pro MFP M426Dw.

Este destinat utilizarii atat pentru mediul rezidential, dar va face fata fara probleme si atunci cand va fi pus la lucru intr-un birou de firma cu volum mediu al cerintelor de imprimare, copiere sau scanare de documente. Pentru un ciclu lunar recomandat ce este cuprins intre 750 si 4000 de coli trecute prin aparat, HP Pro MFP M426Dw este cea mai buna varianta pe termen lung in asigurarea necesarului de productie al colilor imprimate sau scanate.

Viteza este la cel mai bun nivel pentru ca veti observa ca intr-un singur minut de lucru multifunctionalul lasa in tava de iesire nu mai putin de 38 de pagini printate sau copiate. In ambele cazuri rezolutia este la nivelul implicit de 600x600dpi, insa la imprimare se poate opta pentru functie de optimizare a rezolutie atingandu-se 1200x1200dpi.

Este de remarcat si faptul ca scanerul reproduce in fisiere o calitate de 1200x1200dpi pentru imaginea preluata, iar viteza de scanare este de 26 de pagini pe minut pentru monocrom si 21 de pagini pe minut pentru color, asta in conditiile in care realizati scanarea prin intermediul sistemului de incarcare automata ADF pentru colile de hartie.

Pentru depozitarea hartiei cu care lucrati HP Pro MFP M426Dw dispune de doua tavi de intrare, una pentru 100 de coli si o alta pentru 250 de coli, in timp ce tava de iesire poate receptiona pana la 150 de coli. In aceste conditii lucrarile sunt rapide pentru ca nu este necesar sa realimentati prea des tavile de intrare, iar functia de imprimare duplex se poate activa oricand operand automat.

Profitati de capacitatile tehnice ale lui HP Pro MFP M426Dw si in special de procesorul sau de 1200MHz si a memoriei RAM de 256MB, dar si de facilitatea de a primi de la bun inceput un cartus cu toner HP CF226A negru pentru circa 3100 de pagini. In decursul utilizarii puteti folosi pentru inlocuire si HP CF226X care ofera imprimari si copieri pana la 9100 de pagini, insa orincand puteti apela la utilizarea unui cartus compatibil multifunctional HP Pro MFP M426Dw, disponibil in stoc la Refill Market.

Acest produs este disponibil fie direct in magazinul cu produse profesionale consumabile pentru imprimate Refill Market din Sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, fie prin comanda online la acelasi magazin. Este in produs care e fost testat de catre tehnicienii Refill Market si intruneste toate conditiile de calitate a imprimarii si siguranta in folosire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.