Cartus compatibil HP LaserJet Pro MFP M428fdn

Productivitatea in materie de printare, copiere sau scanare si trimitere de fax o puteti primi in cea mai buna calitate si accesibilitate odata cu aducerea pe masa de lucru a biroului firmei a unui multifunctional monocrom HP LaserJet Pro MFP M428fdn.

Echipamentul cu care HP a castigat multumirea utilizatorilor se bazeaza pe un procesor cu viteza de 1,2 GHz si pe un set de memorie RAM de 512 MB.

Practic acest hardware impreuna cu mecanismele de antrenare si rulare a filelor de hartie incarcata in sertarele lui HP LaserJet Pro MFP M428fdn vor genera un raport cost / productivitate excelent.

In fapt punerea in functiune este extrem de simpla daca veti respecta urmatorii pasi. Inainte de orice stabiliti locul in care va functiona echipamentul si conectati-l la sursa de tensiune. Realiza o conexiune convenabila cu sistemul de calcul care va furniza fisierele pentru imprimare sau va primi rezultatele scanarilor de documente. Aceasta conexiune poate fi de tip USB 2.0, sau o conexiune pe reteaua locata creata de forma LAN Gigabit Ethernet 10/100/1000 BASE-T.

Alimentarea cu hartie se face optional prin intermediul unuia dintre sertare, astfel ca aveti de incarcat pana la 100 de coli in tava principala, sau pana la 250 de coli in tava secundara. Tineti cont ca tava de iesire poate retine in perfecta stare pana la 100 de coli printate sau copiate. Va puteti usura activitatea si prin utilizarea variantei de incarcare automanta a hartiei pentru copiere, scanare sau faxare de documente a sistemului ADF. Acesta are o capacitate de incarcare de maxim 40 de coli. Hartia pe care o veti achizitiona trebuie sa fie marcata cu o greutate specifica de 60 pana la 175 g/m².

Acum puteti deja sa folositi echipamentul care in mai putin de 7,2 secunde este capabil sa va furnizeze primele documente copiate sau printate. Viteza obisnuita de lucru este de 38 de pagini pe minut si cu siguranta ca veti fi foarte multumiti.

HP arata ca acest echipament este conceput sa lucreze pana la circa 4000 de pagini pe luna, insa la atingerea valorii de 80000 de file procesate este indicat sa fie inlocuita unitatea de imagine.

In privinta calitatii rezultatelor vizibile pe hartie sau in fisiere scanate sau trimise prin fax, HP este pregatit sa va incante. Rezolutiile pornesc de la 300×300 dpi cand trimiteti documente prin fax, si se vor situa la 600×600 dpi cand realizati scanari. In schimb pentru imprimare puteti selecta modul optimizat de printare care aduce rezolutia la 1200×1200 dpi.

In primele zile de lucru cu HP LaserJet Pro MFP M428fdn veti utiliza tonerul din cartusul demostrativ oferit de HP. Este un cartus de tip HP 59A LaserJet preinstalat si care lasa libere pentru prelucrare pana la 3000 de pagini.

Cand tonerul se va fi terminat aveti de ales in corelare cu necesarul de file prelucrate lunar unul dintre cartusele HP 59A (CF259A) LaserJet Negru cu capacitate de 3000 de pagini sau HP 59X (CF259X) LaserJet Negru cu capacitate de 10000 de pagini.

Cand doriti sa evitati orice sincopa in privinta aprovizionarii cu cartuse pline este util sa puneti in rezerva cel putin un cartus compatibil HP LaserJet Pro MFP M428fdn.

Acest produs este disponibil la vanzare direct in magazinul nostru de consumabile si reincarcari cartuse Refill Market situat Sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, sau poate fi comandat online. Produsul este garantat perfect compatibil cu acest echipament, lucru dovedit prin rularea sa chiar pe multifunctional monocrom HP LaserJet Pro MFP M428fdn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.