Cartus compatibil HP LaserJet Pro MFP M28w

Cea mai convenabila solutie pentru biroul de acasa in privinta printarii, copierii sau scanarii pentru documentele personale este folosirea unui multifunctional laser monocrom HP LaserJet Pro MFP M28w.

Produsul se incadreaza perfect in solicitari lunare care pot sa atinga fara probleme un numar de circa 1000 de pagini, insa volumul maxim recomandat este in jur de 8000 de pagini prelucrate.

Prima impresie pe care o veti avea este excelenta pentru ca viteza de lucru atinge foarte rapid 18 pagini pe minut, asta desigur dupa scurgerea a cel mult 8 secunde necesare incalzirii imediat dupa pornire.

Pentru ca timpul de prelucrare sa fie redus, producatorul a inclus un procesor de 500 MHz si 32 MB memorie RAM. Ambele parti hardware sunt capabile sa furnizeze beneficii constante pentru oricare dintre functiile lui HP LaserJet Pro MFP M28w. In plus, dotarea optica este la un nivel foarte bun pentru ca rezultatele printate, scanate sau copiate sa primeasca un contrast foarte bun atat pe hartie cat si in suport electronic in fisierele salvate dupa scanare.

Ca atare rezolutia atinge 600x600dpi pentru functia de printare si scanare, in timp ce copierea documentelor se va realiza la o rezolutie de 600x400dpi. Este impotrant sa stiti ca hartia utilizata joaca un rol important in optinerea rezultatelor pe care le asteptati. Acest lucru inseamna ca veti alege hartie cu caracteristica de greutate cuprinsa intre 65 si 120 g/m2 si veti incarca tava de intrare cu cel mult 150 de coli. Receptionarea paginilor copiate sau printate se face in numar de cel mult 100 de coli care vor fi retinute in tava de iesire.

Nu va ramane decat sa alegeti una dintre variantele de conectare cu care este dotat HP LaserJet Pro MFP M28w: fie prin cablul USB 2.0 de mare viteza direct la computer sau laptop, fie prin foarte apreciatul sistem Wi-Fi 802.11b/g/n incorporat.

Consumabilul toner este la indemana inca de la prima utilizare pentru ca veti primi un cartus cu toner LaserJet original HP 44A Negru pentru primele 1000 de pagini (HP CF244). Daca lucrarile lunare sunt permanente puteti miza foarte convenabil si pe un cartus compatibil HP LaserJet Pro MFP M28w sau HP CF244 compatibil. Este un produs in totalitate testat si il puteti comanda online sau cumpara direct din magazinul specializat in consumabile de calitate Refill Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.