Cartus compatibil HP LaserJet Pro M404

Primita foarte bine de toti utilizatorii comerciali si cu atat mai mult de catre cei rezindetiali, datorita vitezei foarte mari de printare si a costurilor reduse in privinta consumabilului toner pe parcursul duratei sale de utilizare, aceasta imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M404 este tot ce va puteti dori pentru necesitati obisnuite de printare monocrom.

Echipamentul este dotat cu un procesor de 1,2 GHz si dispune de un set de memorie RAM de 256 MB care vor fi suficienti chiar si pentru fisiere cu volum mediu spre mare. Gratie puterii de procesare si inmagazinare a unor dimensiuni mari ale job-ului de printare, imprimata este capabila sa fie foarte rapida oferind in tava de iesire cu capacitatea de 100 de coli pana la 38 de pagini pe minut.

Pentru a atinge aceste beneficii pentru inceput va fi necesar sa realizati o conexiune intre PC sau laptop si acest HP LaserJet Pro M404. Fie veti lucra prin intermediul unui cablu de mare viteza USB 2.0, fie atunci cand aveti un birou cu mai multe posturi de lucru veti folosi o retea locala Ethernet. In orice caz producatorul arata de la inceput ca acest echipament de prevazut sa prelucreze prin imprimare pana la 4000 de pagini in fiecare luna.

Fiind la doar un pas de prima fila imprimata cu HP LaserJet Pro M404 trebuie sa va ingrijiti sa-l alimentati cu hartie de calitate. Aceasta poate fi procurata respectand tipul de greutate indicat de producator si anume 60 pana la 175 g/m². Hartia se incarca in tava de intrare cu capacitate de 250 de coli si ramane doar sa stabiliti rezolutia documentului de imprimat.

Aici aveti de ales intre o rezolutie implicita si economica de 600×600 dpi, dar oricand puteti opta pentru o rezolutie optimizata de 1200×1200 dpi. Ambele solutii de printare sunt cel putin convenabile, insa pentru a economisi toner puteti opta fara grija pentru rezolutia implicita.

Presupuand ca este prima zi de lucru cu HP LaserJet Pro M404 va puteti baza si pe ajutorul informativ pe care ecranul LCD cu doua linii de afisare si retroilumint vi-l ofera. Veti regasi date de ajutor referitoare la starea echipamentului precum si a job-ul ce care ruleaza. Primele circa 3000 de coli pe care le veti printa sunt deja asigurate de catre HP. Producatorul a montat deja un cartus cu toner negru de tip HP 59A Black LaserJet.

Mai curand sau mai tarziu tonerul se va termina si veti avea de ales in functie de nivelul de imprimari lunare pe care il preconizati unul dintre urmatoarele cartuse: HP 59A LaserJet de tip HP CF259A care imprima pana la 3000 de pagini, ori HP 59X LaserJet de tip HP CF259X cu un ecart de pana la 10000 pagini printate.

Tinerea in rezeva a unui cartus cu toner negru este o practica utila in special pentru utilizatorii comerciali. Oricand este posibil sa aveti un volum mai mare de printare si cu siguranta nu doriti incetarea lucrului in lipsa tonerului din cartus.

Pentru acest motiv daca in dulap va sta depozitat, sau veti decide sa folositi in mod curent un cartus compatibil HP LaserJet Pro M404dn, veti avea doar de castigat.

Produsul a trecut de testele realizate de tehnicienii de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, si este comandabil online sau se poate cumpara direct din magazin. Calitatea si compatibilitatea lui sunt certe si verificate chiar pe acest model de imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M404dn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.