Cartus compatibil HP LaserJet Pro M281fdw

Un echipament multifunctional color este intotdeauna binevenit in biroul firmei pentru a putea beneficia de combinarea deosebita a functiilor pe care le are incluse cu scopul realizarii de documente fizice sau fisiere pentru colaboratori sau uz propriu.

Este suficient sa va ganditi la conceperea unor oferte de servicii sau produse pentru clienti si sa ajungeti la concluzia ca acest multifunctional HP LaserJet Pro M281fdw detine toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va crea propriul centru de fabricare al materialelor publicitare.

Este dotat cu un procesor de 800Mhz si memorie RAM de 256MB, care vor lucra in tandem pentru oricare dintre functiile accesate. Viteza cu care primiti rezultatele este foarte buna pentru ca atinge nivelul de 21 de pagini pe minut fie ca veti imprima sau copia documente, aceste fiind in gama monocrom sau color.

Calitatea este setata la 600x600dpi pentru ambele posibilitati de acoperire a colilor de hartie cu informatii. O prima pagina gata este lasata in tava de iesire in cel mult 10,6 secunde pentru alb-negru, sau in cel mult 12,3 secunde daca imprimati sau copiati o pagina color.

Ecranul grafic cu diagonala de 6,85cm este extrem de util si foarte clar in afisarea starii de lucru a echipamentului, oferind astfel posibilitatea de a observa daca setarile au fost corect facute si timpul ramas pana la terminarea unei solicitari.

Profitand de aceste dotari, sunteti invitat sa incarcati tava de intrare a hartiei cu cel mult 250 de coli si sa urmariti ca tava de iesire sa nu receptioneze mai mult de 100 de coli, aceasta fiind capacitatea maxima.

Conectarea este simpla si rapida pentru ca acest HP LaserJet Pro M281fdw este dotat cu optiunea de tip WiFi de tip 802.11 b/g/n, dar si cu conectarea la retea de tip 10/100/1000 Base-TX ce este incorporata, ori cablu USB 2.0 de mare viteza.

Pentru imprimarea sau copierea primelor cateva sute de coli HP ofera un cartuse specializate de tip HP 202A Cyan / Galben / Magenta pentru circa 700 de pagini color si un cartus de tip HP 202A pentru circa 1400 de pagini alb-negru. Dupa epuizarea tonerului din aceste castuse aveti la indemana versiunile lor cu aceleasi coduri de baza insa cu capacitati diferite de toner.

Chiar daca aveti de-a face cu cartuse cu toner specializate pentru fiecare culoare de baza in parte nimic nu va restrictioneaza in a utiliza si variantele de cartus compatibil HP LaserJet Pro M281fdw, disponibile la Refill Market, atunci cand unul dintre acestea este aproape de a fi epuizat.

Un astfel de cartus in puteti achizitiona online sau direct din magazinul specializat in consumabile Refill Market din Bucuresti, Sos. Pantelimon 291. Aici, direct sau prin telefon, puteti solicita informatii si consultanta din partea echipei de tehnicieni Refill Market si aveti certitudinea ca veti monta in multinfunctional un produs de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.