Cartus compatibil HP LaserJet Pro M26A

Reducerea timpului de asteptare pana la utilizarea documetelor prelucrate de un aparat multifinctional va conduce implicit la cresterea productivitatii oricarui birou ce gestioneaza o afacere privata. Acelasi beneficiu este la indemana si pentru lucrarile personale de care va beneficia intreaga voastra familie atunci cand copiii sau studentii sunt in timpul cursurilor.

Veti gasi cele mai rapide variante de imprimare, copiere sau scanare utilizand acest multifunctional laser monocrom HP LaserJet Pro M26A ce este dotat cu un procesor de 600 MHz si are o capaciate de memorie RAM de 128 MB. In plus aparatul economiseste energie atunci cand nu este utilizat prin tehnologia HP Auto-On/Auto-Off.

Fiind dotata cu un ecran LCD cu 7 linii de afisare veti putea gestiona usor si rapid toate cerintele pe care le adresati lui HP LaserJet Pro M26A care le va executa la o calitate foarte buna si pentru un timp indelungat gratie fiabilitatii componentelor cu care este produs.

Pentru inceput incarcati tava de intrare cu cel mult 150 de coli din hartie de tip A4, A5, plicuri din gama DL, C5 sau B5, sau carti poatale in format simplu sau dublu. Respectati indicatia de greutate pentru hartie care trebuie sa se incadreze intre 60 – 163 g/m². Verificati in timpul lucrului daca tava de iesire este plina, deoarece aceasta are o capacitate de 100 de coli prelucrate.

Realizati conectarea prin intermediul cablului de mare viteza USB 2.0 ce va este furnizat odata cu multifunctionalul. In privinta tonerului starter acesta este si el preinstalat de producator si va furniza lucruri impecabile pentru circa 500 de pagini. Abia dupa terminarea lui aveti la indemana varianta de tip toner HP LaserJet original HP 79A negru HP CF279A.

Lucrul poate incepe cu oricare dintre functiile lui HP LaserJet Pro M26A, insa tineti cont de recomandarea de prelucrare intre 100 si 1000 de pagini lunar.

Pentru imprimare este generata o rezolutie de 600x600dpi, in conditiile furnizarii a 18 pagini pe minut. In doar 9 secunde de la pornire prima pagina este deja in tava de iesire. Rezolutia poate fi ridicat prin tehnologia FastRes pana la 1200dpi, insa nu uitati ca in aceste conditii consumul de toner se va dubla. Se pot realiza imprimari duplex, insa doar in varianta manuala.

Functia de copiere este pregatita in orice moment sa furnizeze pana la 99 de copii la o singura programare de lucru si la o viteza de 18 pagini pe minut. Rezolutia standard este de 600x400dpi si atunci cand este necesar puteti activa setarile de reducere sau marire a imaginii rezulate intr-o marja de 25 pana la 400%.

Pentru scanarea de documente folsiti extrem de simplu dispozitivul cu suport plan si veti primi o rezolutie maxima prin scanare optica de 1200dpi. Se pot scana documente cu dimensiune maxima de 216x297mm si ramane sa respectati volumul maxim de lucru lunar cu aceasta functie situat intre 100 si 1000 de pagini prelucrate prin scanare. Rezultatele scanarii se vor transpune in fisiere de tip JPG, BMP, PDF, TIFF si PNG prin intermediul software-ului inclus astfel: scanare direct spre e-mail, scanare spre o aplicatie proprie, sau scanare spre un fişser de tip PDF, TIF, BMP, PNG sau JPG.

Daca activitatea are momente de incarcare mare este bine sa aveti in rezerva toner pentru a nu afecta calitatea productivitatii. Un cartus compatibil HP LaserJet Pro M26A il puteti comanda oricand de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Acest produs este garantat de echipa noastra pentru a fi utilizat cu HP LaserJet Pro M26A, furnizand exact aceleasi rezultate calitative pe care deja le cunoasteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.