Cartus compatibil HP LaserJet Pro M15w

Daca necesarul in privinta imprimarii de documente alb-negru este liminat si in plus nu doresti sa ocupi prea mult spatiu pe birou este evident ca ai nevoie de o imprimanta compacta, economica si cu performante tehnice perfecte pe termen lung. Varianta de produs pe care HP a conceput-o special pentru aceste cerinte este imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15w.

Vei fi impresionat inca de la prima utilizare de calitatea impecabila a printarii pentru ca nimic din tot ceea ce stii despre produsele HP din aceasta gama nu s-a pierdut in favoarea dimensiunilor reduse ale imprimante.

Este dotata cu un procesor de 500 MHz si o memorie de 16 MB RAM, valori care indica ca imprimarile se vor face rapid. Cel mai mult te vei bucura, cu siguranta, cand vei sti ca poti trimite fisiere spre HP LaserJet Pro M15w direct de pe dispozitivul tau mobil. Fie ca folosesti o tableta, fie un smartphone, nimic nu te opreste sa utilizezi eficient sistemul inclus Wi-Fi in protocol 802.11b/g/n, fara a mai fi necesar sa conectezi vreun cablu sau sa accesezi o retea locala. Imprimanta este dotata, pentru orice eventualitate, si cu sistemul clasic de conexiune la desktop sau laptop prin port de mare viteza USB 2.0.

In privinta variantelor de suport pe care le poti folosi, HP LaserJet Pro M15w iti permite sa asezi in tava de intrare cu o capacitate de 150 de coli mai multe tipuri de formate, toate fiind dintre cele mai uzuale: A4, A5, A6, plicuri de tip C5 sau DL. Singurul lucru pe care este util sa il verifici este legat de greutatea specifica a hartiei acestor suporturi pentru imprimare care trebui sa se incadreze in marjele de 65 si 120 g/m². In functie de numarul de pagini pe care il trimiti pentru imprimare vei fi atent ca in tava de iesire cu o capacitate de 100 de coli sa nu fie depasit spatiul de depozitare.

Acum, cand toate aceste informatii sunt clare, nu iti ramane decat sa primesti o calitate a rezolutiei de 600x600dpi pe care o veti aprecia cu siguranta. In plus, timpul de asteptare pana la primirea primei coli imprimate imediat dupa pornirea lui HP LaserJet Pro M15w este de doar 8,4 secunde, pentru ca mai apoi colile sa aiba un ritm de iesire de 18 pe minut.

Pentru un numar de circa 500 de coli producatorul ofera un prim cartus cu toner de tip LaserJet original HP CF244A. Cand acest cartus va fi terminat, ai varianta de inlocuire prin cartus cu toner LaserJet original HP 44A CF244A, negru pentru circa 1000 de pagini.

O varianta foarte convenabila in privinta consumabilului toner pentru imprimanta ta este si folosirea unui cartus compatibil HP LaserJet Pro M15w. Acest produs este oricand disponibil pentru a-l cumpara direct din magazinul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, sau il poti comanda online. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.