Cartus compatibil HP LaserJet Pro M15a

Alegerea echipamentelor pentru biroul de acasa, in speta a unei imprimante laser moncrom, trebuie sa fie facuta tinand cont de niveul de printari pe care estimati ca le veti face lunar. Nu este deloc convenabil, cel putin din punct de vedere al spatiului ocupat, sa detineti echipamente cu un volum fizic mare si implicit cu costuri de intretinere ridicate care nu justifica investia.

HP propune pentru acest tip de utilizatori o imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15a care nu este cu nimic mai prejos in comparatie cu un multifunctional al aceleiasi firme, cu mentiunea ca atat timp ca nu sunt necesare operatiuni specifice unui multifunctional, atunci un HP LaserJet Pro M15a va fi cea mai buna alegere pe termen lung.

Imprimanta exceleaza din punct de vedere al vitezei de lucru, astfel ca in fiecare minut cat timp este in functiune si are de dus la bun sfarsit o comanda de printare, va elibera in tava de iesire cu o capacitate de 100 de coli pana la 18 pagini pe minut. Este cu siguranta perfect atunci cand aveti de printat mai multe zeci de coli pentru un proiect si le doriti gata cat mai curand.

Acest beneficiu atat de asteptat este datorat vitezei procesorului care se ridica la 500MHz, dar si memoriei de 8MB RAM, care contribuie la fluiditatea memorarii si incarcarii paginilor pentru printare. Daca tava de intrare este permament alimentata la capacitatea maxima de 150 de coli, iar calitatea hartiei A4, sau alte formate suportate, este din gama 65 pana la cel mult 120g/m² atunci calitatea lucrarilor de care veti beneficia dupa printare va fi impecabila pentru ca rezolutia standard este fixata la 600x600dpi.

In mod obisnuit la un volum de circa 1000 de pagini pe luna pe care le veti imprima cu HP LaserJet Pro M15a, acesta fiind in fapt chiar criteriul de alegere al acestei imprimante, producatorul a montat deja in imprimanta un cartus demonstrativ de tip HP CF244A care poate acoperi cel mult 500 de pagini. Prin urmare daca va incadati in norma specifica de lucru aveti sanse destul de mari ca acest cartus sa va ajunga in prima luna de utilizare, sau chiar mai mult.

Totusi va veni si momentul in care veti constanta ca tonerul s-a terminat si cel mai simplu lucru pe care il aveti la indemana este sa comandati rapid un cartus compatibil HP LaserJet Pro M15a.

Acest tip de cartus este disponibil la cumparare direct din magazinul specializat in cartuse pentru imprimante si multifunctinale sau reincarcari de cartuse – Refill Market din Sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Centrul garanteaza pentru calitatea acestor produse, lucru care se va confirma imediat dupa instalarea si printarea primelor pagini cu noul cartus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.