Cartus compatibil HP Laser MFP 137fnw

Este posibil ca pana in prezent sa nu fi interactionat in lucrarile de birou cu un aparat multifunctional pentru imprimarea, copierea, faxarea sau scanarea de documente. Pentru acest motiv va prezentam in continuare care sunt beneficiile pe care le veti primi in fiecare moment de utilizare al acestui multifunctional monocrom HP Laser MFP 137fnw.

Inainte de orice verificati daca spatiul disponibil este potrivit cu acest echipament. Nu va spunem asta pentru ca ar ocupa mult loc, insa este util ca HP Laser MFP 137fnw sa fie pozitionat pe un plan drept si sigur pentru utilizare. Pentru conectare sunteti invitati conform descrierii sa folositi fie un cablul USB 2.0 de mare viteza pe care sa-l conectati direct la un echipament de calcul, fie sa construiti o retea locala tip Ethernet, sau cand folositi dipozitive mobile sa activati functia WiFi.

Pasul urmator indica achizitonarea de hartie compatibila cu echipamentul si functiile de care dispune. In sertarul de intrare puteti depozita pana la 150 de coli din hartie de tip 60 pana la 163 g/m². Daca veti dori sa folositi functia de imprimare duplex, aceasta se poate realiza manual prin intemediul sistemului ADF, insa aici hartia trebuie sa se incadreze in majele de greutate de 60 pana la 105 g/m². In dispozitivul ADF, indiferent de functie pe care o veti asocia utilizarii sale se pot incarca cel mult 40 de file.

Interfata de comunicare cu echipamentul se realizeaza prin ecranul LCD cu doua linii de afisare care permite gestionarea functionarii si elementelor de comanda pe care le atribuiti la fiecare lucrare.

Acum echipamentul este pregatit pentru lucru si dupa cel mult 5, 8 secunde va fi gata prima copie realizata cu acesta. In restul timpului cand utilizarea este continua viteza de printare si copiere atinge 20 de pagini pe minut. Rezolutia pentru aceste lucrari va fi de cel mult 1200×1200 dpi, valoare pe care o puteti selecta din meniurile aferente. Scanarea are deja activata o rezolutie de 600×600 dpi, iar calitatea paginilor trimise prin fax se va face la o rezolutie de 300×300 dpi.

La baza acestor caracteristici pe care le veti aprecia cu siguranta este un procesor care lucreaza la 600 MHz si o capacitate de stocare in memorie RAM de 128 MB. Cele dintai lucrari printate sau copiate sunt asigurate de cartusul demonstrativ oferit de producator.

Acest cartus cu toner negru este din gama HP 105A W1105A si are atribuite circa 500 de pagini copiate sau printate. In functie de necesitati aveti de ales intre cartuse cu toner negru de tip HP 106A W1106A sau HP 107A W1107A cu capacitati diferite pentru numarul de pagini printare si/sau copiate.

Pentru a nu ramane niciodata in lipsa de toner este util sa fiti prevazatori. Reducerea consumului cu aceste produse se poate baza si pe utilizarea in perfecta corelare cu functionarea si calitatea vizuala a paginilor produse de acest echipament, a unui cartus compatibil HP Laser MFP 137fnw pe care il puteti comanda online la Refill Market.

Este unul dintre multele produse care au trecut testul nostru datorita contrastului si al autonomiei, care sunt asemanatoare cartuselor OEM.  Fie il veti cumpara direct de la sediul din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, fie il veti comanda online si va sosi in cel mult 48 de ore, fiind un model nou stocul acestui produs este limitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.