Cartus compatibil HP Laser Jet color MFP 179fnw

09Un echipament multifunctional va fi intotdeauna de mare ajutor pentru o firma mica, insa la fel de util va fi si in spatiul rezidential atunci cand o familie are pe bancile scolii unul sau mai multi copii. In prezent HP ofera o gama mare de produse de acest tip si intre ele se remarca acest multifunctional Laser Jet color HP Laser MFP 179fnw.

Motivul pentru care este preferat se refera in special la accesul usor spre toate cele patru functii pe care o firma si le doreste de la un astfel de produs. Imprimarea, copierea, scanarea si trimiterea prin fax a documentelor zilnice se va putea face acum rapid, eficient si cu costuri reduse avand pe masa un singur echipament.

HP LaserJet MFP 179fnw este pregatit de lucru in circa 12 secunde de la pornirea sa la prima ora a zilei de lucru si va furniza pentru toti angajatii imprimari si copieri de documente la o viteza de 18 pagini pe minut pentru cele monocrome si 4 pagini pe minut pentru cele color. Aceste functii vor genera o rezolutie de 600×600 dpi, iar nivelul de lucru lunar este indicat de producator la cel mult 1500 de coli prelucrate.

Scanarea este si ea rapida si usor de realizat gratie sistemului care incarca automat colile de hartie. Cu ADF-ul pus in functiune aveti de primit pana la 15 pagini pe minut scanate in alb-negru sau 6 pagini pe minut pentru cele color.

Faxarea documentelor este la randu-i o procedura care se va realiza rapid. Este suficient sa plasati paginile ce trebuiesc trimise, sa selectati unul sau mai multe numere din agenda cu capacitatea de 200 de numere si functia de fax le va trimite la o viteza de 33,6 kbps, avand la dispozitie o memorie de 400 de pagini stocate pentru a fi livrate.

Pentru ca aceasta panoplie cu beneficii in utilizare sa fie permanent activa si eficienta HP a dotat acest echipament cu un procesor de 800 MHz si o memorie RAM de 128 MB.

Dupa pozitionarea echipamentului este necesar sa optati pentru una dintre cele trei variante de conectare. Cea mai simpla, rapida si confortabila pentru utilizatori este prin modulul WiFi. Altfel puteti opta pentru o retea cablata sau pentru clasicul cablu de mare viteza USB 2.0.

Folositi indicatiile HP in privinta hartiei pe care o veti incarca in tava de intrare cu capacitate de 250 de coli. Pentru a primi rezultate optime in tava de iesire cu stocare de pana la 50 de coli utilizati hartie din gama de greutate cuprinsa intre 60 si 220 g/m².

Cand echipamentul este nou aveti de cosumat tonerul din cartusele oferite de HP. Acestea sunt de tip HP 117A Original Black cu un volum de circa 700 de pagini si HP 117A Original cyan / magenta / yellow cu un volum estimat la circa 500 de pagini printate sau copiate.

Optimizarea costurilor se poate realiza cu rezultate impecabile si daca optati pentru achizitionarea din centrul profesional Refill Market a unui cartus compatibil HP Laser Jet color MFP 179fnw. In Bucuresti, sos. Pantelimon 291, puteti cumpara direct aceste produse, sau le puteti comanda online cu livrare in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.